Erhvervsrengøring København: Få professionel rengøring i 2022

Har du brug for professionel erhvervsrengøring i København, skal du være ekstra opmærksom, når du vælger dit rengøringsfirma. Erhvervsrengøring spiller en væsentlig rolle for alle virksomheder og alle medarbejdere, når det kommer til et sundt miljø.

Som virksomhedsejer, er det sjældent rengøring af erhvervslokaler, du spilder megen af din opmærksomhed på. Den forventer du bare har høje standarder og er grundigt gjort, når du møder ind på kontoret hver morgen.

Derfor er det oftest først, når erhvervsrengøringen er udeblevet eller skaber problemer for miljøet i virksomheder eller institutioner, at du lægger mærke til den. Og så er det tit for sent at gøre noget ved den manglende rengøring, vinduespolering, tæpperens eller trappevask. Medmindre du eller dine ansatte selv skal vedligeholde og udføre jeres rengøringsopgave.

Kontakt City2Clean i dag og få et uforpligtende tilbud – og en fast aftale – på erhvervsrengøring i hele København og omegn. Vi er et rengøringsfirma med mange års erfaring i rengøringsbranchen, som bl.a. tilbyder kontorrengøring, flytterengøring og skolerengøring.

Grundig rengøring til erhverv sikrer et godt indeklima

Coronapandemien har om noget lært os vigtigheden af professionel rengøring i høj kvalitet af erhvervslokaler, kontorer, institutioner og private hjem i øvrigt.

For er der ikke gjort ordentligt rent, får både bakterier, kemikalier, oliering, virus og andre ubehageligheder i alle former lettere ved at trives og sprede sig. Det øger antallet af sygedage, og fremmer luftvejsgener og allergier på arbejdspladsen.

Skal dine ansatte gå og døje med den slags i hverdagen, tager det nemt på koncentrationsevnen og det mentale overskud. Derfor risikerer du ikke kun at få flere sygemeldinger, når indeklimaet er dårligt og når din rengøring er sløset udført.

Dine medarbejdere arbejder og servicerer ikke jeres kunder nær så effektivt, hvis de føler sig sløje. Den manglende effektivitet kan ses direkte på bundlinjen, hvis ikke virksomheden lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og har en tilfredsstillende vedligeholdelse af sin erhvervsrengøring København.

Alt du skal gøre, er:

Kontakt os i dag pr. mail eller telefon

Vi regner en pris, du ikke kan sige nej til

Du skal aldrig tænke på din rengøring igen

Professionel erhvervsrengøring giver mere tilfredse kunder

Men det er ikke kun dine medarbejdere, der er opmærksomme på den manglende rengøring. Der skal ikke ligge meget skidt i krogene på jeres kontor, eller være meget støv på reoler, borde eller gulve, før flere kunder lægger mærke til det.

Kunderne er lige så nervøse for deres helbred som dit personale, og tager tit små parametre med i overvejelserne, før de beslutter sig for at handle med dit firma, din institution eller klinik.

Derfor er dårlig erhvervsrengøring, kontorrengøring og ejendomsservice ikke bare en helbredsrisiko i deres øjne. Nej, det fortæller også noget om, hvor grundige og detaljeorienterede I er som leverandør.

For kan I tolerere lidt støv og skidt i hjørnerne, er der måske også andre steder, hvor I går på kompromis med kvaliteten, når I udfører jeres arbejde eller serviceydelse.

Dårlig rengøring kan skade et godt samarbejde, og ende med at jage en del kunder i armene på jeres konkurrenter.

Så hvis I har problemer med jeres nuværende rengøring, så er City2Clean det helt rigtige rengøringsfirma i København til at udfører erhvervsrengøring. Vi er din garanti for en grundig rengøring – også servicerer kunder i hele København og omegn.

Pålidelig erhvervsrengøring øger medarbejdertilfredsheden

Det er ikke kun de helbredsmæssige gevinster ved god og grundig rengøring, der betyder noget for medarbejderne. Det handler også om, hvor gode rengøringsfolkene er til at gøre rent og rydde op efter sig selv.

Møder dit personale tit ind til efterladte klude, tomme rengøringsbøtter og manglende afkalkning af jeres kaffemaskine? Eller skal de starte hver arbejdsdag med at sætte inventar og deres egne ting på plads efter rengøring?

Så går der ikke længe, før den sløsede rengøring bliver et samtaleemne over morgenkaffen eller frokosten. Og så ved du jo godt, at når først der er én ting at brokke sig over, kommer der hurtigt flere til.

City2Clean er et rengøringsfirma i København, som udfører erhvervsrengøring og en super service i øvrigt. Vi har mange års erfaring i branchen, og tilbyder god service og kommunikation til alle vores mange tilfredse kunder.

Udebliver rengøringen, tårner problemerne sig hurtigt op

Hvis det rengøringsfirma i København eller på Sjælland, du bruger i din virksomhed i dag, ikke er grundige nok, kan du hurtigt mærke det på medarbejdernes effektivitet og kundernes tillid. Endnu værre er det, hvis en rengøring helt udebliver.

For du og dine medarbejdere opdager først, at jeres rengøring ikke er blevet gjort, når I møder på jeres arbejdsplads. Står kunderne – eller den vigtige samarbejdspartner – der allerede og venter på at komme ind, kan det nemt give problemer.

Samtidig bliver medarbejdernes planer kuldsejlet, hvis de bliver nødt til at starte dagen med en nødtørftig rengøring, før I kan lukke kunderne ind.

Derfor er det vigtigt, at du undersøger det rengøringsfirma, som du overvejer at hyre til erhvervsrengøring København for at sikre dig, at de er mødestabile og evner at løfte alle opgaver.

Hvad koster dårlig erhvervsrengøring?

Flere sygedage blandt medarbejderne, fordi bakterier og vira ikke bliver fjernet

Dårlige oplevelser for besøgende, som får dem til at vælge en anden leverandør

Rygter og irritation hos personalet over, at firmaet ikke har råd til ordentlig rengøring

Stor udskiftning og hyppig sygdom giver dårligere daglig rengøring

En lige så vigtig parameter, som du bør tjekke, er rengøringsfirmaets medarbejdere og deres erfaring. Har de en professionel uddannelse i rengøring til erhverv? Hvor tit sygemelder de sig? Og hvor stor er udskiftningen af medarbejderne?

Det giver sig selv, at rengøringen bliver bedre, hvis det er specialister med stor erfaring, som står for rengøringen af firmaets kontorer. Samtidig kan hyppige sygemeldinger og stor udskiftning af medarbejderne give kvalitetsproblemer.

For er det tit nye folk, der møder ind, skal de jo først lære jeres faciliteter, trapper og andre rengøringspunkter at kende, før arbejdsopgaverne kan blive løst.

City2Clean er en af de mest stabile rengøringsfirmaer i København og Storkøbenhavn, som har en fast base af dygtige og veluddannede medarbejdere i rengøring.

Erhvervsrengøring i København med dygtige medarbejdere og gode priser

Det er derfor, du skal have City2Clean med i overvejelserne, hvis du skal vælge nyt rengøringsfirma. Vi er et dansk firma, som udfører rengøring med miljørigtige rengøringsmidler.

Vores kontor er beliggende i Brøndby, og vores behagelige servicemedarbejdere bor overalt i København, Frederiksberg og forstæderne – lige som vores erhvervskunder.

Derfor kommer vi sikkert allerede lige i nærheden af, hvor din virksomhed har til huse. Eller har en medarbejder, som bor lige i nærheden af dit miljø. Det gør det nemt for os også at finde plads til rengøring i netop dit firma.

Alle vores effektive medarbejdere har gennemgået en efteruddannelse inden for erhvervsrengøring, der lærer dem alt om de parametre, som har størst betydning for vores kunders rengøringsopgaver.

Derfor kan du være sikker på, at der altid bliver gjort effektivt rent med anvendelse af miljørigtige produkter, ligesom du kan være sikker på, at vi stiller alting på plads, som det stod, da vi gik i gang med at gøre rent.

Få et godt tilbud på rengøring til erhverv og virksomheder i København

Kontakt os i dag pr. e-mail info@city2clean.dk eller telefon 53 82 00 79 og få et uforpligtende tilbud, hvis du har et akut behov for en samarbejdspartner med mange års erfaring inden for effektiv rengøring til erhverv.

Så finder vi et tidspunkt, hvor du har tid til, at vi kommer forbi og giver dig et uforpligtende tilbud på effektiv og professionel erhvervsrengøring i netop din virksomhed.