Erhvervsrengøring Amager: Få professionel rengøring til erhverv

Lad et professionelt rengøringsfirma håndtere din erhvervsrengøring på Amager. Vi har specialiseret os i rengøring af erhverv, kontor og institutioner samt vinduespudsning og trappevask. Kontakt os i dag, hvis I er interesserede i en aftale om erhvervsrengøring.

Et stort kontor hvor City2Clean-teamet er i gang med deres ugentlige rengøring. Flot arbejde bliver udført.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS
Read More
God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!
Johan Burich Holck
Forretningsejer
Read More
Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.
Carsten Færgegaard
Read More
City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

Som virksomhedsejer er du ansvarlig for, at din virksomhed fremstår professionel, og at dine medarbejdere har det godt. Det kan gøres på flere måder, men ét sted, du ikke må slække på, er rengøringen. Et beskidt arbejdsmiljø påvirker indeklimaet negativt og medfører forringede arbejdsvilkår, højere sygefravær og lavere effektivitet.

Grundig erhvervsrengøring på Amager er en god investering

Rengøring af din virksomhed skal ikke ses som en udgift, men bør i stedet ses som en god investering. Ligger din virksomhed på Amager, f.eks. Islands Brygge, Tårnby eller Dragør, kan du med god grund kigge efter et firma, der tilbyder erhvervsrengøring på Amager.

Hos City 2 Clean ApS gør vi rent i det meste af København, også på Amager. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i et samarbejde.

Erhvervsrengøring og andre ydelser på Amager

I City 2 Clean ApS har vi specialiseret os i rengøring af erhverv og institutioner. Du skal ikke dele os med små private, der har brug for en akut rengøring. Vi har faste aftaler, så vi altid kan planlægge og komme ud til den aftalte tid. 

Og vi sørger selvfølgelig altid for at sætte tid nok af til, at jobbet kan udføres tilfredsstillende, og gerne mere end dét.

Skal du bruge en vinduespudsning på Amager, klarer vi også det! Vi har nemlig professionelle vinduespudsere, der ved, hvordan snavset fjernes effektivt, uden at der kommer striber på ruderne. Striber er nemlig næsten lige så irriterende som snavs – og mindst lige så grimt at se på, når solen står ind ad de ellers så rene ruder.

Professionel og stabil rengøring på Amager

Listen over fordele ved at vælge et professionelt rengøringsfirma er lang.

Her er blot nogle af dem:

  • Vi har effektive planlægningssystemer, der sikrer, at vi altid har kapacitet og altid kommer til tiden
  • Vi har specialiserede rengøringsfolk, der gør rent i rigtig mange timer om dagen
  • Vi har dyre industrimaskiner, der gør store flader og arealer rent hurtigt og effektivt
  • Vi har særligt udviklede metoder til forskellige typer rengøringsopgaver
  • Vi har rengøringsmidler, der ikke er tilgængelige for private, og som sikrer pletfri resultater
  • Vi har mange års erfaring, så vi ved præcis, hvor vi skal tage fat først og sidst
  • Vi tilbyder alt fra erhvervs- og industrirengøring til trappevask og vinduespolering på Amager

Lad os være dit rengøringsfirma på Amager, der både sørger for at overtørre dine overflader, vaske dine gulve, skrubbe dine toiletter og polere dine vinduer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring på Amager

Vi står altid klar til at hjælpe virksomheder og institutioner med rengøring på Amager.

Er du på udkig efter et kompetent og tillidsfuldt rengøringsfirma, så tøv ikke med at kontakt os, så vi kan få bugt med skidt og snavs.

Få en 360 graders rengøringsløsning med rengøringsfirmaet City 2 Clean ApS

City 2 Clean ApS tilbyder også andre rengøringsløsninger på Amager: