City2Clean ApS | Rengøring af bedste kvalitet!

Erhvervsrengøring Dragør: Få effektiv rengøring til erhverv

Er du på udkig efter et rengøringsfirma i Dragør? Lad os hjælpe dig! City2Clean er et professionelt og stabilt rengøringsteam, der tager sig af erhvervsrengøring i Dragør og hovedstadsområdet. Vi er specialiserede i erhvervsrengøring og efterlader din virksomhed og dine vinduer fuldstændig plet- og støvfri. Læs mere om vores ydelser inden for rengøring i Dragør herunder, og kontakt os allerede i dag.

Når du skal vælge rengøringsfirma, er det vigtigt, at du finder et team, der er pålideligt, trofast, tillidsfuldt, kompetent og effektivt. Du skal nemlig kunne regne med, at der bliver gjort ordentligt rent, og at det bliver gjort til aftalt tid og pris, så der ikke opstår nogen ubehagelige overraskelser.

Mere end 10 års erfaring

Hos City2Clean finder du et hold dedikerede medarbejdere, der altid bestræber sig på at yde deres absolut bedste. Vi har mere end 10 års erfaring, og vi har gennem årene opbygget en bred og meget tilfreds kundeskare. Du kan læse nogle af deres udtalelser på vores reference-side

Vi er fleksible og tilpasser vores kalender og rengøring til dit behov. Om du skal bruge en let tørring af overflader en enkelt gang om ugen eller ønsker en dybdegående erhvervsrengøring i dit firma i Dragør hver dag, er helt op til dig. I opstarten tager vi en snak om dine behov, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig med rengøring i Dragør.  

Fast kontaktperson

Vi tror på, at de bedste samarbejder opstår, når der både er professionalisme og personlighed til stede i relationen. Hvis du vælger os til at klare din erhvervsrengøring i Dragør, får du tilknyttet en fast kontaktperson, og vi sender for så vidt muligt det samme team ud for at klare din rengøring hver gang. Du får altså ikke bare skinnende overflader, men også en god og personlig service, der altid starter med et smil.

Vinduespolering i Dragør

Når dine kunder træder ind i din virksomhed, vil de med det samme lægge mærke til, hvis vinduerne er beskidte. Derfor har vi også specialiseret os i effektiv og pletfri vinduespudsning, der efterlader dine vinduer glasklare og fri for striber. 

Vinduespudsning er et håndværk, der tager lang tid at lære. Så hvis du vil spare tid, men også gerne have flotte vinduer, så kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan klare din vinduespudsning i Dragør.

Specialister i erhverv

I en professionel virksomhed er det vigtigt, at der er rent. Det sender nemlig et signal til kunderne om, at I har styr på tingene og er detaljeorienterede.

Vi kan hjælpe dig med:

  • Rengøring af erhverv og kontor
  • Rengøring af træningsrum eller dansestudio
  • Vask af trapper i trappeopgange
  • Vinduespolering/-pudsning
  • Rengøring af skoler og institutioner 

 

Uanset hvor du befinder dig, og hvad du har af behov, så kan det godt betale sig at hyre et professionelt rengøringsfirma til at varetage jeres erhvervsrengøring i Dragør.

Du får specialiseret og kompetent arbejdskraft, så du kan koncentrere dig om at gøre det, du er bedst til. 

Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere.

Få en komplet rengøringsservice hos City2Clean

City2Clean tilbyder også andre rengøringsløsninger i Dragør:

  • Kontorrengøring Dragør
  • Trappevask Dragør
  • Flytterengøring Dragør
  • Vinduespudsning Dragør
kontorrengøring

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!

5/5

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS

Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.

5/5

Johan Burich Holck
Business Owner

City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

5/5

Carsten Færgegaard