Erhvervsrengøring Frederiksberg: Få god rengøring til erhverv

Erhvervsrengøring Frederiksberg – Når du driver en virksomhed eller institution, er der mange ting at holde styr på. I har daglige opgaver, der skal løses, og kunder eller brugere, som skal betjenes. Og så kan en ting som erhvervsrengøringen hurtigt blive overset. Men det er en fejl! Lad City 2 Clean ApS klare erhvervsrengøringen af din virksomhed på Frederiksberg. Så kan du fokusere på andre opgaver.

Et stort kontor hvor City2Clean-teamet er i gang med deres ugentlige rengøring. Flot arbejde bliver udført.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS
Read More
God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!
Johan Burich Holck
Forretningsejer
Read More
Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.
Carsten Færgegaard
Read More
City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

Rengøringen er en vigtig del af at drive en virksomhed, skole eller institution. Hvis der ikke er styr på det, er det nemlig det første, dine kunder eller brugere bemærker. Derfor er det en god idé at hyre et firma, du kan stole på til at klare opgaven. Og her City 2 Clean ApS klar til at hjælpe!

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring til hele København – også til dig! Vi har erfaring med både erhvervs- og institutionsrengøring. Og vi kan også klare enkeltstående opgaver som f.eks. trappevask og vinduespudsning på Frederiksberg. Giv os et kald, og så finder vi den bedste løsning til dine behov!

Giv kunderne et godt indtryk med grundig erhvervsrengøring på Frederiksberg

Gulvvask, vinduespolering og støvsugning er opgaver, der bare skal være styr på. Det kan nemlig hurtigt blive en kæmpe gene for både dig og dine kunder, hvis der ikke er.

City 2 Clean ApS er et rengøringsfirma på Frederiksberg med ekspertise inden for al slags rengøringsarbejde -og vi kan også hjælpe dig!

Vi tilbyder blandt andet: 

  • Erhvervsrengøring af kontorer og forretninger til glæde for både dine kunder og medarbejdere. 
  • Skole- og institutionsrengøring for at skabe det bedst mulige læringsmiljø for både store og små.
  • Trappevask af opgange og virksomheder for at mindske slid og give det bedste indtryk til gæster.
  • Vinduespolering på Frederiksberg i op til 2. sals højde fra jorden hos både butikker og kontorer.
  • Rene trænings- eller danselokaler for helt optimale hygiejneforhold – uanset hvor meget I sveder.

Hos City2Clean på Frederiksberg har vi altid fokus på kvalitet og fleksibilitet. Og vi udarbejder altid den bedste løsning til dig og din virksomheds behov.

Få professionel erhvervsrengøring på hele Frederiksberg

Det kræver megen energi og fokus at drive en virksomhed. Og det er uanset, om det er et kontor, en forretning, en skole eller et træningscenter. Hos City 2 Clean ApS ønsker vi derfor at hjælpe dig med at få tid og overskud til at klare dine opgaver. Og det gør vi ved at tilbyde professionelle og tilpassede rengøringsløsninger i hele København og omegn.  

Vi yder et godt og miljøbevidst stykke arbejde, og vi har mere end 10 års erfaring inden for rengøringsbranchen. Derudover har vi allerede et hav af tilfredse kunder i hele København, inklusiv en hel del på Frederiksberg. 

Vil du også gerne slippe for rengøringsbekymringer og i stedet fokusere på dine kerneopgaver? Så står vi klar til at støtte dig! 

Kontakt os allerede i dag, og så finder vi den bedste løsning til dine behov. Vi indleder nemlig altid samarbejdet med et personligt møde, hvor vi aftaler alle detaljerne. Og vi er fleksible både ift. mængde og tidsrum. 

Få professionel erhvervsrengøring på Frederiksberg ved at hyre os fra City 2 Clean ApS til at klare jobbet!

Få en komplet rengøringsservice med City 2 Clean ApS

City 2 Clean ApS tilbyder også andre rengøringsløsninger på Frederiksberg: