Erhvervsrengøring Glostrup: Få professionel rengøring i dag

Kniber det med din erhvervsrengøring i Glostrup? Så få klaret rengøring og vinduespolering af en professionel samarbejdspartner, du kan stole på.

Hos City 2 Clean ApS kommer vi altid til aftalt tid og gør rent som aftalt. Vi springer ikke over eller glemmer besværlige steder, og sætter altid tingene rigtigt på plads efter rengøringen. Det er det, vi kalder professionel og pålidelig erhvervsrengøring i Glostrup.

Et stort kontor hvor City2Clean-teamet er i gang med deres ugentlige rengøring. Flot arbejde bliver udført.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS
Read More
God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!
Johan Burich Holck
Forretningsejer
Read More
Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.
Carsten Færgegaard
Read More
City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

Det er ikke svært at finde et rengøringsfirma i Glostrup, der kan stå for rengøringen i dit firma, dit kontor eller i din butik. Men før du begynder at finde en ny samarbejdspartner, bør du lige stoppe op og tænke dig godt om. For hvad var det, der var årsagen til, at du begyndte at se dig om efter et nyt rengøringsfirma til din erhvervsrengøring?

Det er kun, hvis erhvervsrengøringen ikke er i orden, at du opdager den

For lige ind til den dag du blev opmærksom på, at der var noget galt med rengøringen, har du sikkert ikke spildt den en tanke. Du har bare betalt regningen fra jeres nuværende rengøringsfirma hver måned og været glad og tilfreds.

Men så en dag bliver du klar over – eller gjort opmærksom på – at rengøringen ikke var så god, som du troede. At den f.eks. ikke altid fik taget det hele. Eller at medarbejderne var nødt til at rydde op efter rengøringen hver morgen, fordi de havde glemt brugte klude og tom emballage. Eller fordi de ikke satte hverken møbler eller folks ting på bordene ordentligt på plads, når de var færdige.

Det er de små ting, som kunderne bedømmer jer på

Det er ikke alene irriterende for jer selv internt. Det giver også hurtigt anledning til en masse snak og muggen i krogene blandt medarbejderne over rengøringen.

Men allerværst er det, hvis de kunder og forretningsforbindelser der besøger jer, lægger mærke til, at der er skidt i krogene – eller det, der er værre.

For når I lader den slags passere, hvordan er kvaliteten så af de produkter eller ydelser, som I leverer?

Sådan finder du grundig erhvervsrengøring i Glostrup

Så lige så snart du opdager, at den er gal med rengøringen i din virksomhed eller butik i Glostrup, skal du se at få gjort noget ved det. For både rengøringen – og fedtpletter og snavs på vinduerne – er parametre, som kunderne bedømmer din virksomhed på.

Start med at tage en snak med din nuværende samarbejdspartner om situationen – og forklar, hvorfor det er vigtigt for jer, at rengøring og vinduespudsning er i orden.

Hjælper det ikke, står vi altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på effektiv rengøring og vinduespudsning i Glostrup.

Vi har allerede mange erhvervskunder i Glostrup, hvor vi står for den daglige rengøring og regelmæssig, grundig vinduespolering. Så vi kommer allerede i området, og har også plads til dig og dit firma i vores kalender.

Vi gør også rent på skoler og institutioner – og har specialiseret os i rengøring af træningslokaler og dansestudier, ligesom vi kan klare trappevasken i etagebyggerier.

Så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på rengøringen i Glostrup og omegn.

Få en komplet rengøringsservice hos rengøringsfirmaet City 2 Clean ApS

City 2 Clean ApS tilbyder også andre rengøringsløsninger i Glostrup: