Erhvervsrengøring Hedehusene: Få god rengøring til erhverv

Har du brug for professionel erhvervsrengøring i Hedehusene til dit firma, din butik, eller dit danse- eller fitnesscenter, har det aldrig været vigtigere at vælge et firma, som er pligtopfyldende, grundige og overholder de aftaler, I har indgået. For COVID-19 fik os til at fokusere endnu mere på smitterisiko og alle de helbredsmæssige gener, grundig og effektiv erhvervsrengøring kan beskytte dig mod. Få tilbud på rengøring i Hedehusene fra City 2 Clean ApS, og vær sikker på at få et skinnende rent resultat.

Et stort kontor hvor City2Clean-teamet er i gang med deres ugentlige rengøring. Flot arbejde bliver udført.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS
Read More
God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!
Johan Burich Holck
Forretningsejer
Read More
Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.
Carsten Færgegaard
Read More
City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

Aldrig har vi haft større fokus på rengøring som efter COVID-19 pandemien. Det gælder både, der hvor vi bor, der hvor vi arbejder, og der hvor vi handler. Er der beskidt i krogene, bliver vi straks på vagt, og tager vores egne forholdsregler – eller vælger stedet fra, hvis det er et sted, vi kommer som kunder.

Sådan har dine kunder og medarbejdere det også med rengøringen i dit firma, din butik eller dit fitnesscenter i Hedehusene.

Få professionel erhvervsrengøring i Hedehusene

Derfor er det vigtigt, at du vælger et rengøringsfirma som er kendt for at være grundige, komme til aftalt tid og gøre rent på de steder og i den kvalitet, som I har aftalt.

Derved er du sikker på, at der ikke venter dig en grim overraskelse, når du og dine ansatte møder ind. Eller når kunderne kommer på besøg.

Så vil du have et professionelt rengøringsfirma til Hedehusene, er det City 2 Clean ApS, du skal have fat i.

Vi holder til i Brøndby, men har allerede mange kunder i Hedehusene, som vi kommer hos hver dag – og vi har plads til flere. Derfor kan vi lige så godt svinge forbi dig og din virksomhed, og sørge for at der ikke er en finger at sætte på rengøringen nogen steder.

Vi klarer også vinduespudsningen i Hedehusene

Har du brug for vinduespolering i dit domicil i Hedehusene, kan vi også klare det. Derved er du sikker på, at hverken medarbejdere eller besøgende falder over beskidte runder eller fedtfingre på glasset i butiksvinduet.

For som sagt er vi blevet nærmest hysteriske med rengøring. Så kan vi allerede udefra se, at ruderne er beskidte, er der ingen grund til at komme ind overhovedet.

Det slipper du for sker, når det er os der klarer vinduespoleringen i Hedehusene.

Vi lægger vinduespudsningen ind i vores faste plan for vinduespudsning i Hedehusene, så du altid er sikker på, at du har pæne og rene vinduer overalt. 

Vi tilrettelægger intervallerne mellem hver vinduespolering efter behovet. Så kommer du ikke til at betale for flere besøg af vores vinduespudser, end der er behov for, der hvor dit firma, din butik eller dit danse- eller fitnesscenter har adresse i Hedehusene.

Få et tilbud på erhvervsrengøring i Hedehusene

Vil du have et godt tilbud på rengøring fra et pligtopfyldende og grundigt rengøringsfirma? Så udfyld kontakt os her på siden, send en mail til info@city2clean.dk eller giv os et ring på tlf.: 70 16 00 10.

Så lægger vi vejen forbi dit domicil, og giver dig et godt tilbud på erhvervsrengøring og vinduespolering i Hedehusene.

Rengøringsfirmaet med den komplette rengøringsløsning

City 2 Clean ApS tilbyder også andre rengøringsløsninger i Hedehusene:

  • Kontorrengøring Hedehusene
  • Trappevask Hedehusene
  • Flytterengøring Hedehusene
  • Vinduespudsning Hedehusene