City2Clean ApS | Rengøring af bedste kvalitet!

Erhvervsrengøring Kastrup: Få nøje rengøring til erhverv

Har du brug for professionel erhvervsrengøring i Kastrup til f.eks. din butik, dit kontor, din produktion, din café eller et fitness- eller andet aktivitetscenter? Så er det vigtigt, at du får valgt et rengøringsfirma i Kastrup, som er til at stole på. For danskerne er blevet nærmest hysteriske med erhvervsrengøring og smitterisiko. Derfor er City2Clean et godt valg til dig, som holder til i Kastrup.

Vi har aldrig haft mere fokus på rengøring herhjemme, og det gælder ikke kun hjemme i privaten. Kommer du ind i en butik, eller besøger du et firma, spotter du straks skidtet i krogene og spindelvævet i hjørnet af loftet. 

Det får dig til at overveje dit valg af butik eller samarbejdspartner, og sår tvivl om, hvorvidt stedets produkter nu også er i orden. For når de kan tillade skidt i krogene, er de måske lige så lemfældige med kvaliteten af det, de laver.

Sådan har dine kunder det også med dit firma, din café, din butik eller dit fitnesscenter.

Du opdager først rengøringen, når den ikke bliver gjort

For du opdager først rengøringen, når den ikke bliver gjort. Og så er det oftest for sent at gøre noget ved, fordi du ikke kan nå det, inden medarbejderne møder ind, og kunderne kommer indenfor.

Derfor er det vigtigt, at du får valgt et rengøringsfirma til din virksomhed i Kastrup, som du kan stole på, altid kommer som aftalt, og gør rent der, hvor I har brug for det.

Samtidig er det vigtigt, at rengøringsfirmaet stiller jeres ting ordentligt på plads, og ikke lader brugte og tomme rengøringsartikler liggende rundtomkring. Det skal ikke ske mange gange, at dine medarbejdere skal rydde op efter rengøringen, før der begynder at opstå snak om den elendige rengøring. Og når proppen først er af flasken med malurt, kan andre former for utilfredshed hurtigt komme med i snakken.

Husk også vinduespudsning i Kastrup

Hvem står for vinduespoleringen i din virksomhed i Kastrup? 

For lige som skidt i krogende kan fedtede og beskidte butiksruder og vinduer hurtigt få folk til at fortsætte videre til din nærmeste konkurrent.

Lægger du vinduespudsningen hos det samme rengøringsfirma, som gør rent i din virksomhed, bliver det oftest både billigere, og du behøver kun henvende dig et sted, hvis du har nye ønsker eller noget at klage over.

Det gør hverdagen lidt nemmere – og vedligeholdelsesomkostningerne mindre.

Få erhvervsrengøring i Kastrup, du kan stole på

Vælger du at lægge din erhvervsrengøring og vinduespudsning i Kastrup hos City2Clean, er det slut med at frygte, hvordan der ser ud, når du møder ind.

Vi er et rengøringsfirma, som allerede har mange kunder i Kastrup-området. Det betyder, at vi kommer der dagligt med et eller flere af vores rengøringshold. Så vi er altid lige i nærheden, hvis du vil have erhvervsrengøring, som du kan stole på.

Vi du have et godt tilbud på erhvervs rengøring og vinduespolering i Kastrup?

Så er det bare at kontakte os med det samme ved at udfylde kontaktformularen her på siden, sende en mail til info@city2clean.dk eller give os et ring på tlf.: 53 82 00 79.

Så lægger vi vejen forbi, og giver dig et godt tilbud på erhvervsrengøring i Kastrup.

Rengøringsfirmaet City2Clean tilbyder komplette rengøringsløsninger

City2Clean tilbyder også andre rengøringsløsninger i Kastrup:

  • Kontorrengøring Kastrup
  • Trappevask Kastrup
  • Flytterengøring Kastrup
  • Vinduespudsning Kastrup
kontorrengøring

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!

5/5

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS

Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.

5/5

Johan Burich Holck
Business Owner

City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

5/5

Carsten Færgegaard