Erhvervsrengøring Lyngby: Få gennemført rengøring i dag

Har du en virksomhed i Lyngby, der trænger til en kærlig omgang med kost og karklud? Så er du kommet til det rette sted. City 2 Clean ApS er nemlig dit rengøringsfirma, der klarer både stort og småt inden for erhvervsrengøring i Lyngby. Kontakt os i dag, hvis du er interesseret i at høre mere om vores ydelser, eller hvis du bare ikke kan vente med at komme støvet til livs. 

Et stort kontor hvor City2Clean-teamet er i gang med deres ugentlige rengøring. Flot arbejde bliver udført.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS
Read More
God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!
Johan Burich Holck
Forretningsejer
Read More
Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.
Carsten Færgegaard
Read More
City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

Grundig erhvervsrengøring bør være en prioritet i enhver virksomhed, der gerne vil fremstå professionel over for sine kunder. Det æstetiske udtryk fungerer nemlig som virksomhedens visitkort udadtil, hvorfor det ikke er uvæsentligt, hvis vinduerne er beskidte, eller der ligger masser af jord og snavs på gulvet. Vi klarer rengøring i Lyngby for både virksomheder og institutioner. Du kan læse mere om vores ydelser herunder.

Et bedre indeklima

Et godt og rent indeklima er essentielt for dine medarbejderes trivsel og effektivitet. Støv og snavs gør luften tung og giver et forringet arbejdsmiljø, der kan medføre hovedpine, træthed og uoplagthed blandt dig og dine medarbejdere. 

Særligt i kantine- eller køkkenområdet kan der opstå og spredes mange bakterier. Det kan ske, hvis I er mange, der rører ved den samme kaffekande i løbet af dagen, åbner det samme køleskab eller tager frugt fra den samme frugtskål. Mad giver bakterier perfekte leveforhold, så det er især vigtigt at få rengjort køkkenet ofte.

Derfor bør du investere i erhvervsrengøring i Lyngby, så du altid bibeholder et friskt indeklima, et rent køkken og glade medarbejdere.

Erhvervsrengøring af overflader og gulve

Når vi går i gang, er det med masser af knofedt og gåpåmod. Vores dedikerede team af dygtige rengøringsfolk springer aldrig over, hvor gærdet er lavest. Vi sørger for, at dine overflader er skinnende rene ugen igennem, så du ikke skal bekymre dig om skidt og snavs, men i stedet kan lægge din en ergi dér, hvor du er bedst.

Få skinnende og rene vinduer

Der går ikke mange sekunder fra du er trådt ind i et rum, til du lægger mærke til snavsede vinduer. Særligt på en god, varm solskinsdag, sørger solens stråler virkelig for at fremhæve selv de mindste støvpartikler på ruderne. Vi tilbyder vinduespudsning i Lyngby, så dine vinduer kan stå flotte og blanke, når der kommer kunder på besøg. 

For du kan være helt sikker på, at når du har fået vinduespolering i Lyngby af os, er dine vinduer rene og uden striber.

Gør det, du er bedst til

Vi har alle forskellige talenter og kompetencer, og det er vigtigt, at vi bruger dem meningsfyldt. Vi lever nemlig i en verden, hvor tid er penge, og hvor tingene skal gå stærkt, hvis vi skal kunne følge med.

Derfor giver det mening at hyre professionel og pålidelig erhvervsrengøring og vinduespolering i Stenløse, så du kan bruge din energi på at drive virksomhed og motivere dine medarbejdere.

Kontakt os i dag, hvis du mangler hjælp til rengøring eller vinduespudsning i Lyngby eller omegn.

Vi hjælper med:

  • Kontor og erhverv
  • Skole og institution
  • Trappevask
  • Træningslokale
  • Vinduespudsning/-polering

Vi vil med glæde være dit faste rengøringsfirma.

Få en komplet rengøringsløsning med City 2 Clean ApS

City 2 Clean ApS tilbyder også andre rengøringsløsninger i Lyngby: