Erhvervsrengøring Roskilde: Få ordentlig rengøring til erhverv

Erhvervsrengøring Roskilde – Skal du have nogen til at stå for rengøringen i din butik, dit firma eller dit fitnesscenter i Roskilde, er det vigtigt, at du finder et rengøringsfirma i Roskilde, som overholder jeres aftaler, og gør ordentligt rent hver gang. Vælg også gerne et rengøringsfirma, som kan stå for vinduespudsningen i Roskilde. Så er du sikker på, at dine kunder og ansatte altid har det bedste indtryk af din virksomhed.

Et stort kontor hvor City2Clean-teamet er i gang med deres ugentlige rengøring. Flot arbejde bliver udført.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS
Read More
God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!
Johan Burich Holck
Forretningsejer
Read More
Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.
Carsten Færgegaard
Read More
City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

For netop erhvervsrengøringen og vinduespoleringen er to af de oftest oversete faktorer, som både kunder og medarbejdere lægger mærke til, når de skal vurdere dit firma, din butik eller dit fitnesscenter.

Ligger der støv i hjørner og kroge, og er vinduerne fedtede, tager I måske lige så lempeligt på kvaliteten af de produkter og ydelser, som I sælger. Samtidig synes medarbejderne ikke, det er fedt at opholde sig i beskidte lokaler, ligesom det øger risikoen for sygemeldinger på grund af dårlig hygiejne.

Derfor skal du sørge for erhvervsrengøring i Roskilde

Det er derfor, du skal sørge for, at du finder et rengøringsfirma, som er pligtopfyldende, grundigt og forstår at efterlade jeres ting, som de stod, inden de kom og gjorde rent. For det er først, når rengøringen ikke er gjort ordentligt, eller jeres ting ikke er sat rigtigt på plads, at I bemærker den. 

Så dukker rengøringsfirmaet ikke op som aftalt, eller har de det med at springe rengøringen over på steder, hvor det ellers var aftalt, kan I hurtigt stå i en situation, hvor kunder eller ansatte møder ind til beskidte lokaler eller maskiner.

Et rengøringsfirma skal sørge for orden

Samtidig kan den daglige irritation over at skulle sætte sine ting på plads efter rengøringen være med til at skabe en masse snak i krogene blandt medarbejderne. Og begynder de først på det, varer det ikke længe, før de finder mere, som de kan være utilfredse med. 

Det sænker arbejdsmoralen og loyaliteten, og kan i den sidste ende ses på dit firmas, din butiks eller dit fitnesscenters bundlinje.

Derfor er alle tre parametre lige vigtige, hvis du vil sikre, at du får den bedste kvalitet erhvervsrengøring for pengene.

Erhvervsrengøring i Roskilde med City 2 Clean ApS

Selv om City 2 Clean ApS egentlig kommer fra Brøndby, har vi allerede mange andre kunder, som vi klarer erhvervsrengøringen for i Roskilde. Derfor kommer vi dagligt i byen med et eller flere af vores rengøringshold.

De kan også køre forbi dit firma, din butik eller dit fitnesscenter og klare rengøring og vinduespolering i Roskilde.

Så er du sikker på, at du får gjort ordentligt rent, og altid har rene og pæne facade- og andre vinduer i dit domicil. Det giver kunder og ansatte mindre grund til at være bekymret for at vælge dit firma, handle i din butik eller træne i dit fitnesscenter.

Kontakt os i dag, og få et meget renere image hos både dine kunder og medarbejdere.

Få en fleksibel rengøringsløsning med rengøringsfirmaet City 2 Clean ApS

City 2 Clean ApS tilbyder også andre rengøringsløsninger i Roskilde:

  • Kontorrengøring Roskilde
  • Trappevask Roskilde
  • Flytterengøring Roskilde
  • Vinduespudsning Roskilde