Erhvervsrengøring Søborg: Få gennemført rengøring i dag

Erhvervsrengøring Roskilde – Skal du have nogen til at stå for rengøringen i din butik, dit firma eller dit fitnesscenter i Roskilde, er det vigtigt, at du finder et rengøringsfirma i Roskilde, som overholder jeres aftaler, og gør ordentligt rent hver gang. Vælg også gerne et rengøringsfirma, som kan stå for vinduespudsningen i Roskilde. Så er du sikker på, at dine kunder og ansatte altid har det bedste indtryk af din virksomhed.

Et stort kontor hvor City2Clean-teamet er i gang med deres ugentlige rengøring. Flot arbejde bliver udført.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS
Read More
God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!
Johan Burich Holck
Forretningsejer
Read More
Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.
Carsten Færgegaard
Read More
City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

City 2 Clean ApS er et ungt rengøringsfirma i Søborg. Vi tilbyder alle services indenfor erhvervsrengøring, og vi garanterer dig et uovertruffent resultat, som lever op til dine forventninger. Hos os er kvalitet en selvfølge, og vi værdsætter langvarige relationer til vores kunder.

Alle samarbejder indledes med et personligt møde, hvor vi skræddersyer en rengøringsløsning, der passer til dit behov. Vi lægger vægt på fleksibilitet, vi arbejder på alle tider af døgnet, og ingen opgave er for vanskelig til, at vi vil tage os af den.

Vi tilbyder professionel rengøring i Søborg

Vi tilbyder blandt andet følgende rengøringsløsninger:

Professionel erhvervsrengøring

Få en komplet rengøringspakke, der er skræddersyet til din virksomheds konkrete behov. Vi sørger for, at alt er rent, pænt og ryddeligt – og vi efterlader ingen spor efter os. Alt bliver dobbelttjekket, og vi kører først, når lokalerne er ordentligt rengjort.

Skoler og institutioner

Det er vigtigt, at skoler og institutioner bliver rengjort grundigt, så der hverken efterlades støv, skidt eller bakterier. Rene og bakteriefri omgivelser er en forudsætning for et sundt indeklima. Vi tager os af alt, og vi kommer i det interval, der passer jer.

Trappevask

En trappeopgang bliver hurtigt beskidt – især gælder om vinteren, hvor der samles salt, sne og skidt. Det er hverken godt for indeklimaet eller boligens stand. Slip for besværet og lad os klare den ugentlige rengøring, så beboerne ikke selv skal besvære sig med det.

Træningslokaler

I træningslokaler bliver der svedt mere end andre steder, og det er derfor væsentligt, at hygiejnen er i top. Vi tilbyder professionel rengøring af træningslokaler, så medlemmerne er sikret skinnende rene træningslokaler med optimale og bakteriefri forhold.

Vinduespudsning

I en travl hverdag er der desværre ikke altid tid til vinduespolering, hvorfor det er en god idé at overlade vinduespudsningen til professionelle. Hos City 2 Clean ApS tilbyder vi professionel vinduespudsning i Søborg med omtanke for miljøet.

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i Søborg

Skal vi udarbejde et skræddersyet tilbud på erhvervsrengøring i Søborg? Vi kommer gerne forbi og ser dine lokaler, så vi kan give dig en konkret pris på rengøring.

Kontakt os i dag på (+45) 70 16 00 10 eller send en mail til os på info@city2clean.dk – så tager vi en indledende dialog omkring dit behov.

Du er også altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål omkring vores ydelser eller særlige behov, som ikke er beskrevet herover.

Rengøringsfirmaet med den komplette rengøringsløsning

City 2 Clean ApS tilbyder også andre rengøringsløsninger i Søborg:

  • Kontorrengøring Søborg
  • Trappevask Søborg
  • Flytterengøring Søborg
  • Vinduespudsning Søborg