Erhvervsrengøring Storkøbenhavn: Få god rengøring til erhverv

Uanset om du har et stort eller lille firma, leder en institution eller administrerer en ejendomsservice, spiller god erhvervsrengøring i Storkøbenhavn en vigtig rolle.

Et stort kontor hvor City2Clean-teamet er i gang med deres ugentlige rengøring. Flot arbejde bliver udført.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS
Read More
God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!
Johan Burich Holck
Forretningsejer
Read More
Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.
Carsten Færgegaard
Read More
City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

For hvis der ikke er styr din erhvervsrengøring, vil det hurtigt kunne mærkes af både dig, dine medarbejdere, dit personale og dine kunder.

Hos City 2 Clean ApS tilbyder vi effektiv, grundig og miljøvenlig erhvervsrengøring til fornuftige priser i hele Storkøbenhavn.

Vi gør erhvervsrengøring i Storkøbenhavn til en leg

Du tænker sandsynligvis ikke meget over erhvervsrengøring i hverdagen – og sådan skal det også være. Det skal nemlig helst foregå hurtigt, effektivt og usynligt, så du blot kan møde ind til rene kontorer, badeværelser, butikker og klinikker hver dag. Men det kræver også, at du vælger den rigtige rengøringshjælp i Storkøbenhavn til at udføre din erhvervsrengøring.

Hos City 2 Clean ApS gør vi en dyd ud af at klare vores arbejde godt og grundigt. Derfor har vi også et hav af tilfredse kunder i hele Storkøbenhavn. Uanset om opgaven er stor eller lille, står vi nemlig klar til at hjælpe. Sammen kan vi finde den bedste løsning. 

Medarbejder fra City2Clean, rengøringsfirma i københavn, vasker gulv i en tøj butik. Erhvervs rengøring opgave.

Derfor spiller rengøringen en vigtig rolle

Erhvervsrengøring har ikke kun indflydelse på, hvor mange støvbole og spindelvæv der er i dit firma. Det har flere konsekvenser – både for dig, personalet og dine kunder.

Ved at vælge den rigtige samarbejdspartner og det rigtige rengøringsfirma i Storkøbenhavn sikrer du:

 • At dine kunder får et godt indtryk af, at I har styr på sagerne i hele din virksomhed
 • At dine ansatte får et bedre arbejdsmiljø, så de kan klare opgaverne effektivt
 • At du slipper for at bekymre dig om, hvorvidt din rengøring er gjort godt nok
 • At der skabes et sundt indeklima på kontoret, som resulterer i mindre sygdom

Rengøringsfirma i København med højt serviceniveau

Hos City 2 Clean ApS står vi klar til at lave en skræddersyet løsning til netop dine behov for erhvervsrengøring i Storkøbenhavn. Vi har mere end 10 års erfaring i branchen, og er dét pålidelige rengøringsfirma, som du længe har ledt efter.

Vælger I desuden at få foretaget professionel trappevask og vinduespolering i København, er der endnu flere fordele at hente. Vinduespudsning øger lysindfaldet, mens rengøring af trapper og gulve kan mindske falduheld om vinteren.

En medarbejder fra City2Clean rydder op på et skrivebord i et kundekontor. Kontorrengøring i København.

Erhvervsrengøring i Storkøbenhavn til alle behov

City 2 Clean ApS er et ungt, dynamisk og fleksibelt rengøringsfirma med stor erfaring, som sætter en ære i, at udføre erhvervsrengøring i Storkøbenhavn til vores mange tilfredse kunder.

Vi har kunder i hele hovedstadsområdet, og vi servicerer både virksomheder, institutioner og boligforeninger med erhvervs rengøring, kontorrengøring, håndværkerrengøring, erhvervsrengøring og flytterengøring.

Og derfor kan vi helt sikkert også finde en god rengøringsservice og rengøringshjælp til det, du og dine medarbejdere har brug for.

Hvad kan City 2 Clean ApS tilbyde dig?

Vi tilbyder:

 • Erhvervsrengøring i hele Storkøbenhavn af både små og store virksomheder, så du og dine ansatte kan fokusere 100 % på jeres arbejde
 • Institutions- og skolerengøring i Storkøbenhavn, der giver et sundt indeklima og et godt læringsmiljø i alle lokaler
 • Vinduespolering i Storkøbenhavn for at sikre bedre udsigt og lysindfald året rundt – også om vinteren
 • Trappevask i både virksomheder, trappeopgange og boligforeninger, så I slipper helt for besværet med rengøring, aftørring og urene overflader
 • Rengøring af dansestudier og træningscentre i Storkøbenhavn for at mindske bakterierne og vedligeholde udstyret

Derudover er vi klar til at lytte til, hvilke forventninger du har til et rengøringsfirma. På den måde kan vi i fællesskab finde den rigtige løsning til din virksomhed.

Og vi tager højde for både rengøringsbehov, rengøringsmidler, hyppighed og tidspunkt på dagen, så du slet ikke skal bekymre dig om rengøring i fremtiden.

Et rent træningscenter i København, hvor rengøringsfirmaet City2Clean rydder op flere gange om ugen.

Kontakt City 2 Clean ApS og få et gratis tilbud

Lad City 2 Clean ApS om at udføre alle former for erhvervsrengøring i Storkøbenhavn. Så kan du i stedet fokusere på at gøre dine kunder tilfredse.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Herefter kan vi aftale et personligt og uforpligtende møde, hvor vi får styr alle detaljerne.

Få en komplet rengøringsservice hos rengøringsfirmaet City 2 Clean ApS

City 2 Clean ApS tilbyder også andre rengøringsløsninger i Storkøbenhavn:

 • Kontorrengøring Storkøbenhavn
 • Trappevask Storkøbenhavn
 • Flytterengøring Storkøbenhavn
 • Vinduespudsning Storkøbenhavn