Erhvervsrengøring Valby: Få gennemført rengøring til erhverv

Skal du bruge et pligtopfyldende og ordentligt rengøringsfirma i Valby, som kan levere erhvervsrengøring i en kvalitet, som lever op til danskernes skærpede fokus på hygiejne og smitte? Så er det en god ide at få et godt tilbud fra City 2 Clean ApS. Vi har leveret rengøring til den københavnske vestegn i masser af år, og kommer også i og omkring Valby. Kontakt os i dag, og få erhvervsrengøring i Valby, du kan regne med.

Et stort kontor hvor City2Clean-teamet er i gang med deres ugentlige rengøring. Flot arbejde bliver udført.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS
Read More
God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!
Johan Burich Holck
Forretningsejer
Read More
Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.
Carsten Færgegaard
Read More
City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

Oplever du også, at kunderne har mere fokus på smitte, hygiejne og rengøring end tidligere? Så er rengøringen det første, du skal opdatere på!

For vælger du et rengøringsfirma, som du kan stole på møder op som aftalt, fjerner du risikoen for, at folk begynder at tvivle på både jeres firma og kvaliteten af dets produkter. Det gælder både medarbejdere og kunder.

Det er først, når det ikke er gjort, at folk opdager rengøringen

For det er først, når rengøringen ikke er gjort – eller ikke er gjort ordentligt – at folk lægger mærke til den. Og så er skaden allerede sket.

For kommer kunderne til beskidte mødelokaler, et snavset butikslokale eller en restaurant med støv og spindelvæv i hjørnerne, er de hurtige til at dømme. Også selv om det skyldes jeres rengøringsfirma.

De kunder kommer næppe igen. For når det halter med rengøringen, er I måske heller ikke så opmærksomme på kvaliteten af det, I sælger eller laver i virksomheden.

Ja, selv et par fedtpletter eller lidt snavs på butiksruden eller vinduerne kan få folk til at gå videre til konkurrenten i dag.

Få mere sunde medarbejdere med rene lokaler

Samtidig giver ordentlig og veludført rengøring medarbejdere, som har færre sygedage. For dårlig rengøring fremmer både smittespredning, og kan give medarbejderne luftvejsproblemer og ligefrem allergier.

Så føler de, at du sparer på rengøringen, bliver der hurtig muggen i krogene over, hvor dårlig din virksomhed er at arbejde i.

Er rengøringen ydermere ret elendig til at sætte medarbejdernes ting på plads, giver det bare medarbejderne endnu mere at klage over og snakke om.

Få stabil og pligtopfyldende erhvervsrengøring i Valby

Derfor er det en god ide at lave en aftale om rengøring og vinduespolering i Valby med City 2 Clean ApS. Selv om vi bor i Brøndby, har vi masser af kunder i Valby-området.

For vores gode rygte har fået folk til at kaste nettet længere ud, når de gerne vil have rengøring, de kan stole på. Det har de ikke fortrudt. Så derfor kommer vi dagligt med en eller flere af vores hold i Valby.

Få et godt tilbud på erhvervsrengøring og vinduespudsning i Valby

Som sagt kan vi både klare rengøringen og stå for vinduespudsning i dit firma, din restaurant, din butik eller dit fitnesscenter i Valby.

Ved at samle rengøring og vinduespolering hos samme rengøringsfirma, får du samlet set en bedre pris. Samtidig behøver du kun henvende dig et sted, hvis du har nye ønsker til rengøring og vinduespudsning.

Det gør din travle hverdag lidt nemmere, og giver en kontant besparelse på dine driftsudgifter til virksomhedens lokaler.

Så kontakt os allerede i dag ved at udfylde kontaktformularen herunder. Eller send en mail til info@city2clean.dk, eller giv os et ring på tlf.: 70 16 00 10.

Så kører vi forbi hos dig, og giver et godt tilbud på rengøring i Valby.

City 2 Clean ApS tilbyder komplette rengøringsløsninger

City 2 Clean ApS tilbyder også andre rengøringsløsninger i Valby: