Flytterengøring København: Få grundig slutrengøring i 2024

Skal du flytte, og har du ikke mulighed for at gøre rent, så er vi klar til at hjælpe dig med grundig flytterengøring i København.

Vi tilbyder komplet flytterengøring for private, boligselskaber og virksomheder.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på flytterengøring i København.

Kristijan fra City2Clean udfører flytterengøring for en virksomhed. Chefen er på vagt.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Flytterengøring i København og omegn

City 2 Clean ApS udføre professionelle flytterengøringer i hele København og omegn, så du ikke selv skal bruge kræfter på at rengøre lejemålet. I stedet kan du koncentrere dig om selve flytningen. Vores professionelle folk er forsikrede, godkendte og effektive, når det kommer til flytte- og slutrengøring, så du er sikker på, at alt foregår efter bogen.

Vi hjælper både virksomheder, boligselskaber og privatpersoner med flytterengøring i København, og vi vil også gerne hjælpe dig, uanset hvor stor eller lille en opgave, der er tale om. Når du vælger flytterengøring hos City 2 Clean ApS, får du et kompetent rengøringsteam, som tager opgaven seriøst og sikrer, at lejemålet bliver efterladt i god, ryddelig stand.

Vores priser på flytterengøring i København er fuldt gennemskuelige og transparente, og da vi er et mindre team, er vi også konkurrencedygtige på en fair pris. Vi har ikke udgifter til dyre mellemled eller krævende, organisatorisk arbejde. Samtidig er der ingen dyre tillæg eller skjulte gebyrer. Den pris, du får, er den reelle pris, du skal betale.

Når du vælger os til flytterengøring og slutrengøring i København, får du et effektivt team med stor erfaring. Vi arbejder hurtigt, og vi har forståelse for, at rengøringen skal udføres inden for en bestemt tidsramme, så lejemålet kan nå at blive istandsat til de nye ejere og/eller lejere. Vi ved, hvad en slutrengøring kræver, og vi garanterer dig et tilfredsstillende resultat, som kan stille boligselskabet tilfreds – hver gang.

Flytterengøring inkluderer:

 • Vi laver flytterengøring inden for den aftalte deadline
 • Vi tager altid telefonen, når du ringer
 • Vi tilbyder flytterengøring til en overskuelig pris
 • Vi er fleksible og kan træde til med kort varsel
 • Vi benytter godkendte rengøringsmidler
 • Vores rengøringspersonale er fuldt forsikret

Vi er et full-service rengøringsfirma, og vi kan hjælpe dig med industrirengøringhåndværkerrengøringerhvervsrengøringkontorrengøring,  trappevaskvinduespudsning mm.

Du kan altid få et uforpligtende tilbud på lige nøjagtig den rengøringsopgave, du har brug for professionel hjælp til.

Pris på flytterengøring

Vi kan desværre ikke give dig en fast pris på flytterengøring, da prisen afhænger af den specifikke opgave – f.eks. hvor stort et areal, der skal rengøres ind- og udvendigt, samt hvilke rengøringsydelser, der indgår i opgaven. Derfor er vi nødt til at vide lidt mere, før vi kan give dig et tilbud på flytterengøring i København.

Du kan ringe til os på 70 16 00 10 eller sende en mail til info@city2clean.dk, så tager vi en snak om dit specifikke behov. Det er naturligvis helt og aldeles uforpligtende, og vi giver dig altid et skræddersyet tilbud på flytterengøring i København, som du kan forholde dig til – og prisen er naturligvis fast, når du har fået den.

Der kommer ingen uforudsete ekstraudgifter og gebyrer, som du ikke kendte til, da aftalen blev indgået. Gennemsigtighed er en mærkesag for os, og det er glæden ved arbejdet, som er vores drivkraft. Vi brænder for at gøre en forskel, når der foretages rengøring af alle flader. Alle vores medarbejdere har en positiv tilgang til rengøring, og vi prioriterer et højt serviceniveau.

Samtidig er vi altid fleksible, hvis der er behov for at justere i opgaven undervejs. Er det tilfældet, får du en pris med det samme, så du er sikker på, hvad opgaven kommer til at koste. Du skal bare rette henvendelse til din kontaktperson, som sørger for, at ændringen træder i kraft. Nemmere bliver det ikke.

Rengøring ved flytning

Når du skal flytte ind i en ny bolig, forventer du naturligvis, at boligen er i en ren og nydelig stand, samt at alle vandrette overflader er rengjort. Derfor har de fleste lejere og boligselskaber skrappe krav til, hvordan man skal overlevere sin bolig i forbindelse med fraflytning – og dermed også, hvordan flytterengøringen skal udføres.

Det er derfor vigtigt, at det ikke bare er dig selv, som er tilfreds med slutrengøring. Dit boligselskab skal også være tilfreds. Overordnet set skal der være rent og pænt, men i hvor høj en grad er forskelligt fra udlejer til udlejer. Én ting er dog sikkert – når du vælger at benytte et rengøringsfirma til flytterengøring, er du på den sikre side.

Vi har solid erfaring med flytterengøring, og vi ved derfor, hvilke krav der typisk bliver stillet af både udlejere og boligforeninger. Af samme årsag anvender vi altid en specifik tjekliste, som indeholder alt det, der bliver lagt vægt på, når rengøringen skal gennemgås. Det er din sikkerhed for en problemfri overdragelse af lejemålet.

Derfor skal du vælge flytterengøring hos City 2 Clean ApS

City 2 Clean ApS er et mindre rengøringsfirma i København, og vores personale består af engagerede og kompetente medarbejdere, der har en positiv indstilling til alle opgaver. Vi vægter stabilitet og tillid, og vi udvælger vores personale på baggrund af deres kompetencer og personlighed.

Det er vigtigt, at du føler dig set, når vi arbejder for dig. Derfor består vores team udelukkende af positive medarbejdere, der har let til smil. Alle prioriterer et højt serviceniveau, og vi er altid behjælpelige og fleksible. Samtidig arbejder vi professionelt og effektivt, så du er sikker på, at din rengøring bliver udført korrekt.

Vi er her for vores tilfredse kunder, og vi udvikler løbende vores personale, så de bliver ved med at være så dygtige, som de er – og så vi kan bibeholde den høje standard, vi leverer. Hos os bliver du mødt af ordentlighed og imødekommenhed, og vi stiller os ikke tilfredse med hverken halvhjertet rengøring eller ineffektive medarbejdere.

Når du vælger os til flytterengøring i København, starter vi altid med en uforpligtende dialog. Er der tale om et helt almindeligt lejemål i din private flytterengøring, har vi ofte ikke de store spørgsmål, men er der tale om et større erhvervslejemål eller lignende, vil vi have behov for at få en mere detaljeret beskrivelse af lejemålet, så vi kan udarbejde et skræddersyet tilbud.

Få godkendt din slutrengøring i første hug

Når du vælger et professionelt rengøringsfirma til at stå for flytterengøringen, så slipper du selv for besværet med bl.a. støvsugning af gulve og afkalkning af badeværelse. Samtidig er du garanteret, at arbejdet bliver udført grundigt, så lejemålet kan blive overdraget i en ren og ryddelig stand. På den måde øges chancerne for, at rengøringen bliver godkendt, langt højere.

Bliver slutrengøringen godkendt, slipper du for, at udlejer skal involvere egne rengøringsfolk, hvilket sparer dig for mange penge. Det kan derfor oftest betale sig at hyre et rengøringsfirma på egen hånd, hvis du vil have de bedste chancer for, at flytterengøringen bliver godkendt i første omgang.

Samtidig får du frihed til selv at vælge rengøringsfirma, så du ikke skal gøre brug af dem, din udlejer anvender, da de ofte er dyrere – og du slipper også for at skulle koncentrere dig om at gøre rent, efter du er flyttet. Det kan være svært at finde tid til det hele, og i stedet kan du bruge kræfterne på at komme på plads i dit nye hjem.

Flytterengøring i København baseret på dine ønsker

Ofte bliver der stillet en række bestemte krav til rengøring i forbindelse med fraflytning. Har du ikke modtaget noget kravspecifikation for slutrengøringen, kan vi sagtens hjælpe dig alligevel. Vi har solid erfaring med flytterengøring, og vi ved, hvilke punkter de fleste boligselskaber lægger vægt på, når de gennemgår boligen.

Har du specifikke ønsker i forhold til din flytning eller rengøring, så kan vi naturligvis også tage udgangspunkt i disse. Vi udfører altid flytterengøring på baggrund af dine ønsker og behov, og de specifikke ydelser kan indeholde alt fra simple til mere avancerede opgaver, hvis der er behov for det.

Vores flytterengøring kan bl.a. indeholde følgende:

 • Støvsugning
 • Rengøring af gulve
 • Stikkontakter aftørres
 • Dørhåndtag rengøres både ind og udvendigt
 • Aftørring af køkkenskabe, skuffer, paneler, karme og døre
 • Grundig rengøring af ovn, opvaskemaskine og vaskemaskine samt kogeplader
 • Rengøring af radiatorer
 • Alle vinduer pudses indvendigt
 • Sanitet afkalkes
 • Pudsning af spejle

Det er helt op til dig, om du udelukkende vil benytte dig af enkelte ydelser, eller om du vil have hele pakken. Hvis du er i tvivl om, hvor grundig flytterengøringen skal være, er vi altid klar til at rådgive dig efter bedste evne, så du er sikker på, at lejemålet har de bedste chancer for at blive godkendt.

Få et uforpligtende tilbud på flytterengøring i København

Vil du have et uforpligtende tilbud på flytterengøring i København? Ring til os på 70 16 00 10 eller send en mail til info@city2clean.dk, så tager vi en snak om opgavens omfang. Vi kan hjælpe dig, uanset om der er tale om flytterengøring i forbindelse med en privat flytning, eller om din virksomhed skal flytte til nye lokaler.

Du får altid et gratis og uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. I langt de fleste tilfælde skal vi se lejemålet med egne øjne, før vi giver et tilbud. Det gælder dog primært, hvis der er tale om større erhvervslejemål. Vi glæder os til at hjælpe dig med flytterengøring!