Kontorrengøring Amager: Få effektiv rengøring af kontorer

Har du brug for en professionel rengøringspartner til grundig kontorrengøring på Amager? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Hos City 2 Clean ApS tilbyder vi fleksibel og professionel rengøring med faste intervaller på en skræddersyet rengøringsplan. Vi garanterer et tilfredsstillende resultat, så jeres virksomhed møder ind på et rent og hygiejnisk kontor hver dag.

Kontakt os for at høre mere om grundig kontorrengøring i høj kvalitet på Amager.

Et stort kontor hvor City2Clean-teamet er i gang med deres ugentlige rengøring. Flot arbejde bliver udført.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS
Read More
God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!
Johan Burich Holck
Forretningsejer
Read More
Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.
Carsten Færgegaard
Read More
City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

Professionel og kompetent kontorrengøring på Amager

Kontorrengøring har en afgørende betydning for indeklimaet på dit kontor. Hvis der ikke bliver gjort rent med jævne mellemrum, så påvirker det medarbejdernes trivsel i en negativ retning. Virus og bakterier får lettere ved at trives i et dårligt indeklima, og det går ud over antallet af sygedage. Grundig rengøring på kontoret er derfor en værdifuld investering i din virksomhed.

Samtidig er det hverken din eller én af dine medarbejderes arbejdsopgaver at gøre rent. I skal hver især koncentrere jer om det, som I er bedst til – og så kan du overlade rengøringsarbejdet til et rengøringsfirma på Amager. Vælger du City 2 Clean ApS til grundig erhvervsrengøring på Amager, får du en professionel, kompetent og grundig rengøringspartner med stor erfaring.

Vi kommer og gør rent i dit kontorlandskab med faste intervaller. Vi kan både gøre rent eftermiddag, aften og morgen afhængigt af, hvad der passer bedst i forhold til jeres mødetider og præferencer. Det er helt op til jer, og vi udarbejder i fællesskab en rengøringsplan, som matcher jeres individuelle behov for grundig rengøring, så vi ikke er til besvær.

Hos City 2 Clean ApS har vi mange års erfaring med kontorrengøring København, og du kan forvente et professionelt samarbejde og stor tilfredshed, når du vælger os til erhvervsrengøring eller kontorrengøring. Vi er grundige og fleksible, hvis der er opgaver, som haster. Er der behov for justeringer i rengøringen, kontakter du blot din personlige kontaktperson.

Engageret og dygtigt rengøringspersonale

Hos City 2 Clean ApS udvælger vi vores rengøringspersonale med omhu. Vi lægger kræfter i at udvælge de helt rigtige medarbejdere, så vi kan blive ved med at tilbyde det høje serviceniveau, som er vores varemærke. Vi går op i det, vi laver, uanset om der er tale om flytterengøring, trappevask, vinduespudsning eller kontorrengøring.

Alle på vores team forstår vigtigheden af at møde til tiden og udføre opgaverne som aftalt. Når du vælger os til kontorrengøring på Amager, kan du med andre ord være sikker på, at der bliver gjort ordentligt rent på kontoret. Vi går grundigt til værks, så der bliver taget hånd om det hele, og vi rydder naturligvis op efter os selv.

Vores rengøringspersonale bliver løbende efteruddannet, så de hele tiden kan levere branchens bedste rengøringsservice. Vi behandler vores personale ordentligt, hvilket betyder, at du kan forvente et engageret team, som består af glade, positive, kompetente og engagerede medarbejdere, der går op i deres arbejde.

Stabilitet, fleksibilitet, tillid og ordentlighed er essensen af vores rengøringsfirma – og det er samtidig de værdier, som kendetegner vores medarbejdere. Vi går altid det ekstra skridt for at kunne yde så professionel og kompetent en service som overhovedet muligt. Samtidig bekymrer vi os om klimaet, og vi anvender derfor miljøvenlige rengøringsmidler.

Kontorrengøring på Amager til konkurrencedygtige priser

Selvom vi tilbyder erhvervsrengøring i særklasse, så betyder det ikke, at vi er de dyreste i branchen. Vi er et mindre team, og det er der god grund til. Det betyder nemlig, at vi kan undgå store dele af det administrative arbejde, som i sidste ende ikke har en betydning for dig som kunde, men som kun gør ydelserne dyrere.

I stedet betaler du kun for det arbejde, som vi faktisk udfører, når du vælger os til kontorrengøring på Amager. Vi ønsker ikke at være en landsdækkende virksomhed med mange hundrede ansatte, for det påvirker vores pris- og serviceniveau. Vi fokuserer på at levere en ydelse i topklasse til konkurrencedygtige priser, hvor de fleste kan være med.

Det har desuden den positive effekt, at vi kan tilbyde en mere personlig og fleksibel service. Den tætte relation til vores kunder er en del af vores identitet, og det er noget, som vi vægter højt. Af samme grund får du tildelt en personlig kontaktperson, som al kommunikation foregår igennem. På den måde undgår vi, at vigtige meddelelser går tabt.

Vil du vide mere om vores kontorrengøring på Amager?

Har du spørgsmål, eller kan du bare ikke vente med at komme i gang? Uanset hvad, så er du mere end velkommen til at kontakte os på enten 70 16 00 10 eller info@city2clean.dk, så vi kan tage en uforpligtende dialog. Her sporer vi os ind på din virksomheds rengøringsbehov, så vi kan skræddersy et tilbud til dig.

Efterfølgende foretrækker vi at komme forbi dit kontor, så vi kan hilse på hinanden. Det gør os i stand til at give dig en fast pris, og samtidig får vi lov til at se lokalerne med vores egne øjne. Samtidig mener vi, at den personlige relation er nøglen til succes – og her er det indledende møde en oplagt mulighed for at etablere et fornuftigt samarbejde.

Få en total rengøringsløsning hos rengøringsfirmaet City 2 Clean ApS

City 2 Clean ApS tilbyder også andre rengøringsløsninger på Amager: