City2Clean ApS | Rengøring af bedste kvalitet!

Kontorrengøring Frederiksberg: Få god rengøring af kontor

Hos rengøringsfirmaet City2Clean tilbyder vi professionel kontorrengøring på Frederiksberg og i hele København.

Vi forstår behovet for et ryddeligt, indbydende, hygiejnisk og rent kontor. Når du samarbejder med os, kan du forvente et professionelt rengøringsfirma, som går dedikeret til værks.

Hvis du døjer med dårligt indeklima og vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dit firma med fleksibel erhvervsrengøring på Frederiksberg, så kontakt os i dag.

Vi tilbyder professionel kontorrengøring på Frederiksberg

Det er vigtigt, at der er rent og pænt, når dine medarbejdere møder ind på kontoret om morgenen. Det er ikke kun med til at øge trivslen blandt medarbejderne, men har også en positiv indflydelse på, hvor produktive dine medarbejdere er. Et sundt indeklima øger den generelle sundhed på arbejdspladsen, og dét afspejler sig direkte på kontorets bundlinje.

Når der bliver gjort ordentligt rent, bliver antallet af sygedage reduceret. Det skyldes, at bakterier og virus får vanskeligere ved at trives og dermed sprede sig i dine kontorlokaler. Samtidig reduceres luftvejsgener og allergi, hvilket giver færre sygedage hos dit personale. Af samme årsag er det vigtigt, at du vælger et professionelt rengøringsfirma til at klare den generelle daglige rengøring af dine erhvervslokaler på Frederiksberg og omegn.

Sådan et rengøringsfirma er City2Clean. Når du vælger os til erhvervsrengøring eller effektiv kontorrengøring, får du et kompetent team af specialister, der sikrer, at kontoret altid fremstår rent og hygiejnisk. Vi tilbyder en fleksibel løsning med udgangspunkt i jeres specifikke behov for evt. miljøvenlig rengøring, og vi kan naturligvis justere i aftalen, når der er behov for det.

Grundig rengøring på Frederiksberg til gode priser

De fleste af vores tilfredse kunder er virksomheder og institutioner, som har brug for en fast rengøringsaftale – og det er netop dét, vi har specialiseret os i. Du kan dog også få hjælp til enkeltstående rengøringsopgaver, trappevask og flytterengøring. Vi tilbyder effektiv, pålidelig og fleksibel kontorrengøring på Frederiksberg og i hele Storkøbenhavn med udgangspunkt i dit behov.

Vi gør meget ud af at udvælge det rigtige rengøringspersonale i branchen, så vi er i stand til at tilbyde et højt serviceniveau. Alle vores medarbejdere forstår vigtigheden af at møde til tiden og udføre samt kontrollerer kvaliteten af det arbejde, der er aftalt. Det betyder samtidig, at vi er et mindre rengøringsfirma på Frederiksberg, så vi er i stand til at tilbyde en god rengøring og service, der er til at stole på.

Når du vælger os til miljøvenlig erhvervsrengøring på Frederiksberg, får du en personlig kontaktperson, som du altid kan kontakte på telefon eller via e-mail. Det gælder f.eks., hvis du har behov for at justere din kontorrengøring, eller der er brug for ekstra rengøring. Samtidig gør vores størrelse, at vi kan tilbyde kontorrengøring til en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os for at komme dårligt indeklima til livs

Er du interesseret i at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med erhvervsrengøring og kontorrengøring på Frederiksberg? Udfyld vores kontaktformular, send os en e-mail eller ring til os på telefon 53 82 00 79 – så tager vi en uforpligtende snak om dig og dit firma specifikke behov for rengøring i høj kvalitet. Alle samarbejder starter med en indledende samtale.

Vi foretrækker at komme ud forbi dit kontor, så vi med egne øjne kan danne os et indtryk af opgavens omfang. Samtidig får vi mulighed for at hilse på hinanden, hvilket er en god måde at starte et samarbejde på. Vi ser frem til at hjælpe jer med at sammensætte den helt rigtige kontorrengøring på Frederiksberg, der indfrier jeres ønsker til et godt indeklima.

Få en komplet rengøringsløsning hos rengøringsfirmaet City2Clean

City2Clean tilbyder også andre rengøringsløsninger på Frederiksberg:

kontorrengøring

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!

5/5

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS

Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.

5/5

Johan Burich Holck
Business Owner

City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

5/5

Carsten Færgegaard