Kontorrengøring Glostrup: Få professionel rengøring af kontor

Leder du efter et professionelt rengøringsfirma til kontorrengøring i Glostrup? Hos City 2 Clean ApS tilbyder vi grundig rengøring i højeste kvalitet med udgangspunkt i dine forventninger til et rent kontor.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din arbejdsplads med skræddersyet kontorrengøring i høj kvalitet.

Et stort kontor hvor City2Clean-teamet er i gang med deres ugentlige rengøring. Flot arbejde bliver udført.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS
Read More
God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!
Johan Burich Holck
Forretningsejer
Read More
Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.
Carsten Færgegaard
Read More
City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

Professionel kontorrengøring i Glostrup

Det er vigtigt, at kontoret er rent og indbydende, når du og dine medarbejdere møder ind om morgenen. Et sundt indeklima og et behageligt arbejdsmiljø højner ikke alene produktiviteten og trivslen blandt medarbejderne, men det reducerer også antallet af sygedage. Når kontoret er gjort ordentligt rent med miljøvenlige rengøringsmidler, får bakterier og vira vanskeligere ved at trives og sprede sig.

Samtidig fremmer et dårligt indeklima luftvejsgener og allergi. Af samme årsag er det vigtigt, at du vælger en kompetent og mødestabil rengøringspartner, som kan sikre, at der bliver gjort ordentligt rent. Hos City 2 Clean ApS er vi klar til at hjælpe dig med erhvervsrengøring i Glostrup på dine præmisser.

Vi er en mindre rengøringsvirksomhed, som lægger vægt på at tilbyde en fleksibel service, som er skræddersyet til det aktuelle behov for rengjorte lokaler. Er der behov for ekstra rengøring, ændringer i rengøringen eller hyppigere rengøring, så kontakter du blot din egen og personlige kontaktperson via telefon eller e-mail, og vi sørger for at imødekomme dine ønsker.

Effektiv kontorrengøring i Glostrup til skarpe priser

Hos City 2 Clean ApS lever vi af professionelle og langvarige samarbejder med små og store virksomheder. Det er dét, vi har specialiseret os i – og vi vil også hellere end gerne hjælpe dig med erhvervsrengøring i Glostrup. Selvom vi primært tilbyder faste rengøringsaftaler, kan vi også hjælpe din arbejdsplads og dit firma med flytterengøring, trappevask og enkeltstående opgaver, hvis det er nødvendigt.

Uanset omfanget af opgaven, kan du forvente et team af medarbejdere, som går dedikeret til værks med rengøringen. Vi er positivt indstillede over for både store og små opgaver, og vi lægger kræfter i at udvælge det helt rigtige rengøringspersonale. Vores team består derfor udelukkende af engagerede medarbejdere med stor erfaring, der forstår vigtigheden af at møde til tiden og udfører erhvervsrengøring som aftalt.

Vi stiller store krav til os selv og vores medarbejdere, og vi accepterer ikke halvhjertede løsninger og dårlig udført rengøring. Vi rydder op efter os selv, så du ikke bemærker, at vi har været forbi arbejdspladsen – udover at kontoret fremstår rent, pænt og ryddeligt. Det høje serviceniveau betyder dog ikke, at vi er de dyreste i rengøringsbranchen. Hos os får du grundig kontorrengøring i Glostrup til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for en indledende snak omkring kontorrengøring i Glostrup

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med kontorrengøring i Glostrup og omegn? Kontakt os i dag på 70 16 00 10e-mail eller via formularen, du finder på denne side – så tager vi en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig og dit erhverv med at skabe et sundt indeklima.

Et godt samarbejde starter med en indledende samtale, hvor vi udarbejder en løsning, der matcher dine specifikke behov for rengøring, vinduespolering eller noget helt tredje. Den personlige relation er vigtig for os, så derfor foretrækker vi komme forbi dit kontor, så vi kan hilse på hinanden og samtidig danne os et indtryk af opgavens omfang.

Vælger du at indgå en fast aftale med os omkring kontorrengøring, får du tildelt en personlig kontaktperson, som altid står til rådighed. Det betyder, at du altid har én fast kontaktperson, som er inde i rengøringen. Er der behov for at justere i rengøringsaftalen, ekstra rengøring eller generelle spørgsmål angående erhvervsrengøring, kan du altid ringe eller skrive til en af vores medarbejdere.

Få en komplet rengøringsløsning hos rengøringsfirmaet City 2 Clean ApS

City 2 Clean ApS er et professionelt rengøringsfirma i Glostrup, som også tilbyder andre rengøringsløsninger: