Kontorrengøring Herlev: Få omhyggelig rengøring af kontor

Har du et akut behov for et professionelt rengøringsfirma til kontorrengøring i Herlev? Et rent, pænt og ryddeligt kontor er en forudsætning for et sundt indeklima – og et sundt indeklima er en forudsætning for trivsel blandt dine medarbejdere.

Hos City 2 Clean ApS tilbyder vi fleksible rengøringsløsninger inden for kontorrengøring med udgangspunkt i dine specifikke behov. Kontakt os i dag på telefon eller e-mail for en uforpligtende snak om grundig rengøring.

Et stort kontor hvor City2Clean-teamet er i gang med deres ugentlige rengøring. Flot arbejde bliver udført.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS
Read More
God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!
Johan Burich Holck
Forretningsejer
Read More
Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.
Carsten Færgegaard
Read More
City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

Professionel og effektiv kontorrengøring i Herlev

Når du og dine kolleger møder ind på arbejde om morgenen, bliver det forventet, at kontoret fremstår rent, pænt og ryddeligt. Det bør det også være, da rene og ryddelige kontorlokaler alene skaber højere trivsel og fleksibilitet blandt medarbejderne, men også har en direkte indflydelse på antallet af sygedage – og dermed også virksomhedens omsætning.

Hvis den daglige rengøring halter, får en bred vifte af bakterier og virus lettere ved at trives og sprede sig på din arbejdsplads. Det øger antallet af sygedage, og fremmer snavs forskellige former for luftvejsgener og allergi blandt medarbejderne. Det påvirker således produktiviteten og trivslen, da et usundt indeklima går ud over koncentrationsevnen og det mentale overskud.

Derfor er det vigtigt, at du allierer dig med et fleksibelt og mødestabilt rengøringsfirma i Herlev, som har mange års erfaring inden for kontorrengøring. Hos City 2 Clean ApS tilbyder vi professionel kontorrengøring i Herlev og omegn. Vi sørger for, at kontoret er rent og ryddeligt, når medarbejderne møder ind – og rydder naturligvis op efter os selv, så I ikke bemærker, at vi har været forbi.

Fleksibel kontorrengøring til skarpe priser

Rengøringsfirmaet City 2 Clean ApS tilbyder både faste aftaler omkring erhvervsrengøring, vinduespolering, trappevask, flytterengøring samt enkeltstående rengøringsopgaver i Herlev. Uanset opgavens omfang kan du forvente et team af specialister, som gør sig umage og går til din rengøringsplan med en positiv tilgang. Vi sætter os grundigt ind i opgaven, og vi udfører erhvervsrengøring ordentligt og til tiden.

Når vi udvælger vores rengøringspersonale til at varetage vores erhvervsrengøring, lægger vi tid og energi i at finde de helt rigtige folk. Vi er en mindre rengøringsvirksomhed, og vores team består udelukkende af medarbejdere med stor erfaring, som forstår vigtigheden af at møde til tiden, udføre rengøringen som aftalt og rydde og efter sig selv.

Selvom vi er grundige og stiller krav til os selv, betyder det ikke, at vores priser på rengøring er højere end andre firmaer i branchen. Faktisk tilbyder vi mange opgaver inden for miljøvenlig erhvervsrengøring til en konkurrencedygtig pris, som større rengøringsfirmaer ikke kan være med på. Det skyldes blandt andet, at vi har en størrelse, der gør, at vi kan spare penge på administration.

Det har samtidig den positive effekt, at du kun har én fast kontaktperson, som altid står til rådighed Du kan kontakte din kontaktperson, hvis du ønsker ændringer til din rengøringsplan, eller hvis du har spørgsmål til den daglige rengøring. Vi er fleksible, og vi sørger for at rette til med det samme, hvis der er behov for justeringer til rengøringen.

Kontakt os for en uforpligtende snak om kontorrengøring i Herlev

Alle rengøringsaftaler starter med en indledende samtale. Her sammensætter vi i fællesskab en rengøringsløsning i høj kvalitet, som matcher det specifikke behov, dit firma har. Det er vigtigt for os at være fleksible, og vi kan møde op nøjagtigt i det tidsrum, som passer jer. Du kan til enhver tid få fat i din kontaktperson via e-mail eller telefon.

Når du vælger City 2 Clean ApS til kontorrengøring i Herlev, får du en fleksibel, professionel og nærværende rengøringspartner, som tilpasser sig dine behov hele vejen. Vi lægger vægt på et højt serviceniveau, og vi er behjælpelige, hvis der opstår behov for ekstra rengøring og service. Kontakt os i dag på telefon 70 16 00 10 eller e-mail info@city2clean.dk for en uforpligtende samtale omkring kontorrengøring i Herlev.

Få en komplet rengøringshjælp til din virksomhed hos City 2 Clean ApS

City 2 Clean ApS tilbyder også andre rengøringsservices i Herlev: