Kontorrengøring Hvidovre: Få fleksibel rengøring af kontorer

Er du på udkig efter et kompetent rengøringsfirma, der kan hjælpe dig med at holde dine kontorlokaler rene og hygiejniske?

Hos City 2 Clean ApS tilbyder vi en bred vifte af professionel erhvervsrengøring og kontorrengøring i Hvidovre.

Kontakt os i dag og lad os udarbejde en rengøringsplan, som matcher dit og dit firma specifikke behov for god rengøring.

Et stort kontor hvor City2Clean-teamet er i gang med deres ugentlige rengøring. Flot arbejde bliver udført.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS
Read More
God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!
Johan Burich Holck
Forretningsejer
Read More
Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.
Carsten Færgegaard
Read More
City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

Professionel kontorrengøring i Hvidovre

Når du møder ind på kontoret om morgenen, forventer du, at der er rent og pænt – og det samme gør dine medarbejdere. Et sundt indeklima påvirker produktiviteten i en positiv retning, og det modsatte gør et usundt indeklima. Det afspejler sig derfor direkte på bundlinjen, hvis rengøringen ikke bliver udført i højeste kvalitet.

Et rent og pænt kontor reducerer samtidig antallet af sygedage. Når kontoret er rengjort, får bakterier og virus nemlig vanskeligere ved at trives og sprede sig. Der er derfor meget at hente, hvis du allierer dig med et professionelt rengøringsfirma som os.

Hos City 2 Clean ApS har mange års erfaring inden for kontorrengøring, og vi tilbyder bl.a. professionel og kompetent kontorrengøring i Hvidovre. Vi er fleksible, og vi tilrettelægger sammen en rengøringsplan, som tager udgangspunkt i jeres mødetimer og rengøringsbehov – hver eneste gang.

Når du vælger City 2 Clean ApS til kontorrengøring i Hvidovre og resten af Storkøbenhavn, får du en mødestabil og effektiv rengøringspartner, som sikrer, at kontoret altid er rent.

Grundig rengøring i Hvidovre og omegn

Rengøringsfirmaet City 2 Clean ApS er et lille, men effektivt rengøringsfirma i Hvidovre. Vi holder til i Brøndby, men tilbyder den bedste løsning inden for kontorrengøring i Hvidovre og resten af Storkøbenhavn. Hos os får du den bedste service i hele rengøringsbranchen, som er tilpasset netop dit firma. Vi er eksperter i kontorrengøring for erhvervskunder, og vi udfører flere forskellige ydelser til vores mange kunder.

Vores primære kunder er virksomheder, der har brug for kontorrengøring, vinduespolering og trappevask med faste intervaller. Selvom vi primært tilbyder faste rengøringsaftaler, kan vi også hjælpe dig med alle typer af enkeltstående rengøringsopgaver samt flytterengøring. Ingen opgaver er for store eller små for vores medarbejdere, og vi går altid til opgaven med en høj service og positiv indstilling.

Hvis der i perioder er behov for ekstra service, tilpasning af opgaverne eller hyppigere rengøring af kontorer, skal du blot kontakte din personlige kontaktperson. Du kan kontakte os både på telefon, e-mail eller via formularen, og vi svarer altid med det samme.

Effektiv kontorrengøring til konkurrencedygtige priser

Vores rengøringspersonale består udelukkende af engagerede og dygtige medarbejdere, som forstår vigtigheden af at udføre arbejdet som aftalt og møder op til aftalt tid. Vi går op i vores arbejde, og vi accepterer ikke halvhjertede løsninger. Derfor kan du også forvente, at vi rydder op efter os selv, så arbejdspladsen fremstår pæn og ryddelig.

Vi værner om den personlige kontakt med vores kunder, og det kan vi udelukkende tilbyde, fordi vi har den størrelse, vi har. Vi ønsker ikke at være et stort, landsdækkende rengøringsfirma, for det går ud over kontakten til vores kunder. I stedet ønsker vi at kunne tilbyde professionel kontorrengøring i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vil du vide mere om kontorrengøring i Hvidovre?

Alle samarbejder starter med en indledende samtale, hvor vi udarbejder en skræddersyet rengøringsplan med stort fokus på din virksomheds specifikke behov. Vi foretrækker at komme forbi dit kontor, så vi selv kan vurdere omfanget af opgaven – og så vi kan hilse pænt på hinanden.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med kontorrengøring i Hvidovre? Kontakt os i dag via telefone-mail eller udfyld formularen, du finder her på siden. Så tager vi en uforpligtende samtale om, hvordan vi hjælper dig og din virksomhed med at skabe et sundt og hygiejnisk indeklima.

Få en komplet rengøringsløsning hos rengøringsfirmaet City 2 Clean ApS

City 2 Clean ApS tilbyder også andre rengøringsløsninger i Hvidovre: