Kontorrengøring Lyngby: Få klinisk rengøring af kontorer

Leder du efter et rengøringsfirma, som kan hjælpe dig med grundig rengøring og professionel kontorrengøring i Lyngby? Så skal du ikke lede længere.

Hos City 2 Clean ApS tilbyder vi fleksibel kontorrengøring i høj kvalitet med udgangspunkt i dit specifikke behov.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi sammen sikrer, at både du og dine medarbejdere møder ind til et rent og hygiejnisk kontor og miljø hver dag.

Et stort kontor hvor City2Clean-teamet er i gang med deres ugentlige rengøring. Flot arbejde bliver udført.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS
Read More
God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!
Johan Burich Holck
Forretningsejer
Read More
Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.
Carsten Færgegaard
Read More
City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

Professionel og fleksibel kontorrengøring i Lyngby

Når du driver virksomhed, er det vigtigt, at både du og dine ansatte møder ind til rengjorte kontorer og overflader. Et sundt indeklima har en positiv effekt på såvel produktiviteten som trivslen blandt både ledere og medarbejdere – og giver færre sygedage. Det afspejler sig derfor direkte på bundlinjen, hvis der ikke bliver gjort ordentligt rent.

Når kontoret fremstår rent og hygiejnisk, så har det en positiv indflydelse på produktiviteten, men det reducerer også antallet af sygedage blandt medarbejderne. Det skyldes, at bakterier og virus får ringere levevilkår. Du kan derfor sikre et langt sundere og bedre arbejdsmiljø, hvis du prioriterer professionel daglig rengøring.

Hos City 2 Clean ApS tilbyder vi erhvervsrengøring og kontorrengøring i Lyngby med udgangspunkt i din virksomheds specifikke præferencer. Vi er fleksible, og vi sammensætter altid en individuel rengøringsplan, som tager højde for jeres rengøringsbehov og mødetider. Når du vælger os til erhvervsrengøring eller kontorrengøring, er du sikker på, at du møder ind til et rent og pænt kontor.

Skræddersyet kontorrengøring i Lyngby

Vi er et lille rengøringsfirma, og det er helt med vilje. Vi ønsker at bibeholde vores kompakte størrelse, fordi det betyder, at vi kan arbejde mere effektivt og bruge energien dér, hvor det giver mest mening. Hos os kan du forvente personlig og fleksibel service, som bliver tilpasset til din virksomheds individuelle behov for klinisk rengøring.

Vi er specialister i kontorrengøring for erhvervskunder, men vi udfører også flere andre former for rengøring – f.eks. erhvervsrengøring, flytterengøring, trappevask og vinduespudsning. Typisk indgår vi en fast rengøringsaftale, hvor vi kommer ud og gør rent hos din virksomhed med faste intervaller.

Ingen opgaver er for store eller små, og vi går til alle opgaver med samme, positive indstilling som altid. Har du i perioder behov for ekstra rengøring eller service, eller at opgaverne bliver justeret, så er vi altid fleksible og kan træde til med kort varsel. Det kræver blot, at du kontakter din personlige kontaktperson.

Engageret rengøringspersonale med solid erfaring

Vi har lagt mange kræfter i at sammensætte det helt rigtige team. Det betyder, at vi nøje udvælger vores personale, så vores medarbejderstab udelukkende består af engagerede og kompetente rengøringsfolk, som alle forstår vigtigheden af at udføre et professionelt stykke arbejde. Vi leverer altid grundig rengøring inden for de aftalte rammer og til tiden.

Du kan derfor forvente et professionelt resultat, når du vælger os som rengøringspartner til kontorrengøring i Lyngby. Vi går op i det, vi laver, og vi accepterer kun ordentlighed og helhjertede løsninger. Derfor kan du også forvente, at vi rydder op efter os selv, når vi er færdige, så kontoret er ryddeligt, når dine medarbejdere møder ind om morgenen.

Samtidig værner vi om den personlige kontakt med vores kunder. Du får altid en fast kontaktperson, når du vælger os til kontorrengøring i Lyngby. Det er derfor den samme person, du har kontakt med. Vi ønsker ikke at være et stort rengøringsfirma med mange hundrede medarbejdere, for det går ud over den personlige relation til vores kunder.

I stedet ønsker vi at være de bedste til det, vi laver – og derfor stræber vi efter at levere et perfekt resultat hver gang. Er der noget, som mod forventning ikke stemmer overens med vores aftale, så ringer eller skriver du blot til din kontaktperson, som sørger for at tage affære med det samme.

Skal vi hjælpe dig med fast kontorrengøring i Lyngby?

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med kontorrengøring i Lyngby, så er vi altid klar til at tage en snak om dit behov. Alle aftaler starter med en indledende samtale, hvor vi sporer os ind på omfanget af opgaven. Er der noget, du er i tvivl om, så sørger vi for at besvare dine spørgsmål, så du har al nødvendig information.

Samtidig udarbejder vi en skræddersyet rengøringsplan, som tager udgangspunkt i din virksomheds specifikke behov. Vi foretrækker altid at komme ud forbi dit kontor i Lyngby, så vi med egne øjne kan danne os et indtryk af lokalerne. Samtidig er det en god anledning til at drikke en kop kaffe og hilse på hinanden, før vi starter et samarbejde.

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på kontorrengøring i Lyngby – og du kan både få fat i os på telefone-mail og kontaktformularen, som du finder her på siden. Så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med professionel og fleksibel kontorrengøring på dit kontor i Lyngby.

Få en komplet rengøringsaftale med City 2 Clean ApS i Lyngby

City 2 Clean ApS tilbyder også andre rengøringsløsninger i Lyngby: