Om os

Hvem er vi hos City 2 Clean ApS?

City 2 Clean ApS er en mindre virksomhed, og vi består af engagerede og kompetente medarbejdere, der hver dag møder ind med en positiv tilgang til vores opgaver. Vi sætter stabilitet og tillid i højsædet, og vi har derfor altid stabile og dygtige medarbejdere, der yder deres bedste, når de er på arbejde. Vi er her for vores kunder, og vi vil gerne gøre det bedste for dem gennem fornuftige priser, høj kvalitet og en stor fleksibilitet. Vi sørger for hele tiden at udvikle vores medarbejdere, så de bliver ved med at være så dygtige, som de er, og så vi kan bibeholde den høje standard, for vi stiller os ikke tilfredse med halvhjertet rengøring og ineffektive medarbejdere.

Teamet hos City2Clean, faglige mennesker inden for rengøringsbranchen. En familieejet forretning.
Portrætbillede af City2Clean-formanden, Kristijan, der står foran kameraet med et velkomment smil. Rengøringschef.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Det store smil driver vores arbejde

Hos City 2 Clean ApS har vi udelukkende positive medarbejdere, der har let til smil. Vi prioriterer det høje serviceniveau, og derfor kan vi altid tilbyde vores kunder et rengøringsteam, der er glade og behjælpelige. Vi sætter en ære i at have et godt samarbejde med vores kunder, og vi vil gerne skabe grobund for dette ved et personligt opstartsmøde med kaffe og kage. Vi arbejder både professionelt og personligt, da vi tror på, at det er en forudsætning for et godt samarbejde. Så hvis du har ændringer i forhold til rengøringstider, kan du altid tage kontakt til din kontaktperson. Når du er glad og tilfreds, er vi det samme, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at lette din arbejdsbyrde og gøre din hverdag en smule nemmere og lidt sjovere.

Hvordan arbejder vi?

Når du henvender dig til os, vil vi rådgive dig til den bedste løsning. Vi indleder vores samarbejde ved at udarbejde den helt rigtige rengøringsløsning for dig, der opfylder alle dine behov og ønsker. Vi kan møde op på præcis det tidspunkt, du ønsker, at din virksomhed skal rengøres, og hvis dine behov ændres, er vi heldigvis fleksible og kan tilpasse os efter dig. Selvom vi er en professionel virksomhed, går vi ikke på kompromis med det personlige, og derfor har vi gjort plads til, at du får en kontaktperson, som har ansvaret for rengøringsopgaven hos dig. Du vil altid kunne kontakte din kontaktperson, hvis du skulle have nogle spørgsmål, eller hvis der skulle opstå et problem – det garanterer dig både nærvær og professionalisme i vores arbejde.

Services

Erhvervsrengøring

Vi yder professionel erhvervsrengøring til din virksomhed.

Kontorrengøring

Få et sundt indeklima på arbejdspladsen med effektiv kontorrengøring.

Trappevask

Trænger trappen til en kærlig hånd? Så hjælper vi gerne med det.

Flytterengøring

Skal vi sørge for flytterengøring, så du får godkendt din slutrengøring i første hug?

Håndværkerrengøring

Vi yder grundig håndværkerrengøring til både renoverings- og byggeprojekter.

Industrirengøring

Skal vi sørge for industrirengøring, uanset om der er tale om lager eller produktionshaller?

Referencer

Få et gratis tilbud

Hvis du har spørgsmål angående vores service, eller hvis du ved at vi er de rette til opgaven, så er du velkommen til at kontakte os i formularen nedenunder.

En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.