City2Clean ApS | Rengøring af bedste kvalitet!

Professionel erhvervsrengøring til din virksomhed

Har du brug for erhvervsrengøring i København, skal du være ekstra opmærksom, når du vælger dit rengøringsfirma. Erhvervsrengøring spiller en væsentligt rolle for alle virksomheder. For som virksomhedsejer, er det sjældent en rengøringsopgave, du spilder megen opmærksomhed på. Den forventer du bare er gjort og i orden, når du møder ind på dit kontor hver morgen.

Derfor er det oftest først, når erhvervsrengøringen er udelevet eller skaber problemer, at du lægger mærke til den. Og så er det tit for sent at gøre noget ved. Medmindre du eller dine ansatte selv skal vedligeholde og udfører erhvervsrengøringen.

Kontakt City2Clean i dag og få et uforpligtende tilbud på grundig rengøring i hele København og omegn.

Vi har mange års erfaring i rengøringsbranchen, og tilbyder bl.a. også skolerengøring, trappevask, vinduespolering og rengøring af træningslokale/dansestudie.

Grundig erhvervsrengøring sikrer et godt indeklima

Coronapandemien har om noget lært os vigtigheden af grund, professionel rengøring i høj kvalitet af erhvervslokaler, kontorer, institutioner og private hjem i øvrigt.

For er der ikke gjort ordentligt rent, får både bakterier, virus og andre ubehageligheder i alle former lettere ved at trives og sprede sig.

Det øger antallet af sygedage, og fremmer luftvejsgener og allergier blandt medarbejderne. Skal de gå og døje med den slags i hverdagen, tager det nemt på koncentrationsevnen og det mentale overskud.

Derfor risikere du ikke kun at få flere sygemeldinger, når indeklimaet er dårligt. Dine medarbejdere arbejder ikke nær så effektivt, hvis de føler sig sløje.

Professionel rengøring kan med andre ord ses direkte på bundlinjen, hvis ikke virksomheden lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og har en tilfredsstillende vedligeholdelse af sin erhvervsrengøring i København.

Alt du skal gøre, er:

Kontakt os i dag pr. mail eller telefon

Vi regner en pris, du ikke kan sige nej til

Du skal aldrig tænke på din rengøring igen

God erhvervsrengøring giver mere tilfredse kunder

Men det er ikke kun medarbejderne, der er opmærksomme på den manglende rengøring. Der skal ikke ligge meget skidt i krogene, eller være meget støv på reoler, borde eller gulve, før kunderne lægger mærke til det.

De er lige så nervøse for deres helbred som dit personale, og tager tit små parametre med i overvejelserne, før de beslutter sig for at handle med dit firma, din institution eller klinik.

Derfor er dårlig kontorrengøring ikke bare en helbredsrisiko i deres øjne. Nej, det fortæller også noget om, hvor grundige og detaljeorienterede I er i firmaet.

For kan I tolerere lidt støv og skidt i hjørnerne, er der måske også andre steder, hvor I går på kompromis med kvaliteten af jeres udførte arbejde. Dårlig rengøring kan skade et godt samarbejde, og ende med at jage jeres kunder i armene på jeres konkurrenter.

Så hvis I har problemer med erhvervsrengøring København, så er City2Clean det helt rigtige valg. Vi er din garanti for grundig og effektiv rengøring, og servicere kunder i hele Storkøbenhavn.

Effektiv erhvervsrengøring øger medarbejdertilfredsheden

Det er ikke kun de helbredsmæssige gevinster ved god og grundig rengøring, der betyder noget for medarbejderne. Det handler også om, hvor gode rengøringsfolkene er til at gøre rent og rydde op efter sig selv.

Møder dit personale tit ind til efterladte klude og tomme rengøringsbøtter? Eller skal de starte hver arbejdsdag med at sætte inventar og deres egne ting på plads efter rengøring?

Så går der ikke længe, før det bliver et samtaleemne over morgenkaffen eller frokosten. Og så ved du jo godt, at når først der er én ting at brokke sig over, kommer der hurtigt flere til.

City2Clean er et rengøringsfirma København, som udfører og tilbyder erhvervsrengøring. Vi har mange års erfaring i branchen og tilbyder en super service til alle vores tilfredse kunder.

Udebliver erhvervsrengøringen, tårner problemerne sig hurtigt op

Hvis det rengøringsfirma, du bruger i din virksomhed i dag, ikke er grundige nok, kan du hurtigt mærke det på medarbejdernes effektivitet og kundernes tillid.

Endnu værre er det, hvis en rengøring udebliver. For du og dine medarbejdere opdager først, at rengøringen ikke er blevet gjort, når I møder på jeres arbejdsplads.

Står kunderne – eller den vigtige samarbejdspartner – der allerede og venter på at komme ind, kan det nemt give problemer. Samtidig bliver medarbejdernes planer kuldsejlet, hvis de bliver nødt til at starte dagen med en nødtørftig rengøring, før I kan lukke kunderne ind.

Derfor er det vigtigt, at du undersøger det rengøringsfirma, som du overvejer at hyre til erhvervsrengøring København for at sikre dig, at de er mødestabile og evner at løfte alle opgaver.

Hvad koster dårlig erhvervsrengøring?

Flere sygedage blandt medarbejderne, fordi bakterier og vira ikke bliver fjernet

Dårlige oplevelser for besøgende, som får dem til at vælge en anden leverandør

Rygter og irritation hos personalet over, at firmaet ikke har råd til ordentlig rengøring

Stor udskiftning og hyppig sygdom giver dårligere daglig rengøring

En ligeså vigtig parameter, som du bør tjekke, er rengøringsfirmaets medarbejdere. Har de en professionel uddannelse i rengøring? Hvor tit sygemelder de sig? Og hvor stor er udskiftningen af medarbejderne?

Det giver sig selv, at rengøringen bliver bedre, hvis det er specialister med stor erfaring, som står for rengøringen af firmaets kontorer. Samtidig kan hyppige sygmeldinger og stor udskiftning af medarbejderne give kvalitetsproblemer.

For er det tit nye folk, der møder ind, skal de jo først lære jeres faciliteter, trapper og andre rengøringspunkter at kende, før arbejdsopgaverne kan blive løst.

City2Clean er en af de mest stabile rengøringsfirmaer i København og Storkøbenhavn, som har en fast base af dygtige og veluddannede medarbejdere.

Erhvervsrengøring i København med dygtige medarbejdere og gode priser

Det er derfor, du skal have City2Clean med i overvejelserne, når du skal vælge nyt rengøringsfirma. Vi er et dansk firma, som udfører rengøring med miljørigtige rengøringsmidler.

Vi har kontor i Brøndby, og vores behagelige servicemedarbejdere bor overalt i København, Frederiksberg og forstæderne – lige som vores erhvervskunder.

Derfor kommer vi sikkert allerede lige i nærheden af, hvor din virksomhed har til huse. Eller har en medarbejder, som bor lige i nærheden af dit miljø. Det gør det nemt for os også at finde plads til rengøring i netop dit firma.

Alle vores effektive medarbejdere har gennemgået en efteruddannelse inden for erhvervsrengøring, der lærer dem alt om de parametre, som har størst betydning for vores kunders rengøringsopgaver.

Derfor kan du være sikker på, at der altid bliver gjort effektivt rent med anvendelse af miljørigtige produkter, ligesom du kan være sikker på, at vi stiller alting på plads, som det stod, da vi gik i gang med at gøre rent.

 

City2Clean tilbyder erhvervsrengøring i København

Kontakt os i dag til en uforpligtende snak pr. e-mail info@city2clean.dk eller telefon 53 82 00 79, hvis du har et akut behov for et rengøringsfirma i København og en samarbejdspartner med mange års erfaring inden for effektiv rengøring til erhverv.

Så finder vi et tidspunkt, hvor du har tid til, at vi kommer forbi og giver dig et uforpligtende tilbud på effektiv og professionel erhvervsrengøring i netop din virksomhed.

Erhvervsrengøring - City2Clean

Få et uforpligtende tilbud i dag

Services
Vinduespudsning i København - City2Clean

Vinduespudsning

Trænger dine vinduer til en tur med kluden? Kontakt os i dag.

Træningslokale / Dansestudie rengøring - City2Clean

Træningslokale/dansestudie

Skal vi sørge for rengøring i dit træningslokale eller dansestudie?

Skolerengøring - City2Clean

Skole/institut rengøring

Få sunde omgivelser med skole- og institutions rengøring med hjælp fra os.

Trappevask - City2Clean

Trappevask

Trænger trappen til en kærlig hånd? Så hjælper vi gerne med det.

Få et uforpligtende tilbud

Referencer

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål angående vores service, eller hvis du ved at vi er de rette til opgaven, så er du velkommen til at kontakte os i formularen nedenunder. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!