City2Clean ApS | Rengøring af bedste kvalitet!

Referencer

Se et udpluk af vores referencer her fra vores kunder:

 

Single.dk

“Hos Single.dk skiftede vi til City2Clean i 2017, og de har siden da sørget for at vores kontor i København altid er funklende rent, så vi selv kan fokusere på at kæmpe for kærligheden. Vi oplever en smilende, grundig og imødekommende service, og vil derfor give vores varmeste anbefalinger.” – Rune Heickendorf, direktør i Single.dk ApS.

 

IDW

“Det er altid en kæmpe fornøjelse, at møde ind på kontoret mandag morgen efter rengøring i weekenden. Vi har benyttet os af City2Clean siden 2016 og har altid været super glade for resultatet. De har aldrig brændt os af. De leverer hvad de lover. Og sidst men ikke mindst er de bare utrolig rare! Stor anbefaling herfra!”

 

SQR STUDIO

“SQR STUDIO (www.sqr.dk) har igennem et år benyttet City2Clean til at rengøre vores tegnestue. Arbejdet er altid udført meget tilfredsstillende og til tiden. SQR STUDIO giver City2Clean vores bedste anbefalinger!”

 

Boffi

“City2Clean har det sidste halvandet år to gange ugentligt stået for rengøringen hos Boffi København. Rengøringen af vores store showroom i Bredgade udføres yderst grundigt, men med nænsom respekt og forståelse for de forskellige materialer og møbler der indgår i vores udstilling. Kontakten til City2Clean er personlig og medarbejderne pålidelige og behagelige at samarbejde med. Kvaliteten af rengøringen er høj og vi er meget tilfredse med City2Clean og kan varmt anbefale deres service.”

 

House Copenhagen

“Vi benytter City2Clean ugentligt og har gjort det siden 2016. Vi er utrolig glade for den service de yder hver gang. De er enormt grundige, smilende og imødekommende. Vi vil klart anbefale City2Clean til andre som søger professionel rengøringshjælp, da de bare leverer hver gang. Derudover er de bare kanon søde at omgås.”

Erhvervsrengøring - City2Clean

Få et uforpligtende tilbud i dag

Services
Erhvervsrengøring i Albertslund City2Clean

Erhvervsrengøring

Vi yder professionel erhvervsrengøring til din virksomhed.

kontorrengøring

Kontorrengøring

Få et sundt indeklima på arbejdspladsen med effektiv kontorrengøring.

Trappevask - City2Clean

Trappevask

Trænger trappen til en kærlig hånd? Så hjælper vi gerne med det.

Træningslokale / Dansestudie rengøring - City2Clean

Flytterengøring

Skal vi sørge for flytterengøring, så du får godkendt din slutrengøring i første hug?

Skolerengøring - City2Clean

Håndværkerrengøring

Vi yder grundig håndværkerrengøring til både renoverings- og byggeprojekter.

Vinduespudsning i København - City2Clean

Industrirengøring

Skal vi sørge for industrirengøring, uanset om der er tale om kontorer eller lager- og produktionshaller?

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål angående vores service, eller hvis du ved at vi er de rette til opgaven, så er du velkommen til at kontakte os i formularen nedenunder. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!