Referencer

Se et udpluk af vores referencer her fra vores kunder:

En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Single.dk

“Hos Single.dk skiftede vi til City 2 Clean ApS i 2017, og de har siden da sørget for at vores kontor i København altid er funklende rent, så vi selv kan fokusere på at kæmpe for kærligheden. Vi oplever en smilende, grundig og imødekommende service, og vil derfor give vores varmeste anbefalinger.” – Rune Heickendorf, direktør i Single.dk ApS.

IDW

“Det er altid en kæmpe fornøjelse, at møde ind på kontoret mandag morgen efter rengøring i weekenden. Vi har benyttet os af City 2 Clean ApS siden 2016 og har altid været super glade for resultatet. De har aldrig brændt os af. De leverer hvad de lover. Og sidst men ikke mindst er de bare utrolig rare! Stor anbefaling herfra!”

SQR STUDIO

“SQR STUDIO (www.sqr.dk) har igennem et år benyttet City 2 Clean ApS til at rengøre vores tegnestue. Arbejdet er altid udført meget tilfredsstillende og til tiden. SQR STUDIO giver City 2 Clean ApS vores bedste anbefalinger!”

Boffi

“City 2 Clean ApS har det sidste halvandet år to gange ugentligt stået for rengøringen hos Boffi København. Rengøringen af vores store showroom i Bredgade udføres yderst grundigt, men med nænsom respekt og forståelse for de forskellige materialer og møbler der indgår i vores udstilling. Kontakten til City 2 Clean ApS er personlig og medarbejderne pålidelige og behagelige at samarbejde med. Kvaliteten af rengøringen er høj og vi er meget tilfredse med City 2 Clean ApS og kan varmt anbefale deres service.”

House Copenhagen

“Vi benytter City 2 Clean ApS ugentligt og har gjort det siden 2016. Vi er utrolig glade for den service de yder hver gang. De er enormt grundige, smilende og imødekommende. Vi vil klart anbefale City 2 Clean ApS til andre som søger professionel rengøringshjælp, da de bare leverer hver gang. Derudover er de bare kanon søde at omgås.”

Services

Erhvervsrengøring

Vi yder professionel erhvervsrengøring til din virksomhed.

Kontorrengøring

Få et sundt indeklima på arbejdspladsen med effektiv kontorrengøring.

Trappevask

Trænger trappen til en kærlig hånd? Så hjælper vi gerne med det.

Flytterengøring

Skal vi sørge for flytterengøring, så du får godkendt din slutrengøring i første hug?

Håndværkerrengøring

Vi yder grundig håndværkerrengøring til både renoverings- og byggeprojekter.

Industrirengøring

Skal vi sørge for industrirengøring, uanset om der er tale om lager eller produktionshaller?

Få et gratis tilbud

Hvis du har spørgsmål angående vores service, eller hvis du ved at vi er de rette til opgaven, så er du velkommen til at kontakte os i formularen nedenunder.

En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.