Lad City2Clean klare rengøringen i Høje-Taastrup

Leder du efter et kompetent rengøringsfirma i Høje-Taastrup? Så er City2Clean det oplagte valg. Hos os får du fleksible rengøringsløsninger af høj kvalitet med omtanke for miljøet. Vi tilbyder skræddersyede pakker med udgangspunkt i dit specifikke behov. Kontakt os i dag for et tilbud på rengøring i Høje-Taastrup.

City2Clean er et ungt rengøringsfirma i Høje-Taastrup. Vi tilbyder alle services indenfor rengøring, og vi garanterer dig et uovertruffent resultat, som lever op til dine forventninger. Hos os er kvalitet en selvfølge, og vi værdsætter langvarige relationer til vores kunder.

Alle samarbejder indledes med et personligt møde, hvor vi skræddersyer en rengøringsløsning, der passer til dit behov. Vi lægger vægt på fleksibilitet, vi arbejder på alle tider af døgnet, og ingen opgave er for vanskelig til, at vi vil tage os af den.

Vi tilbyder professionel rengøring i Høje-Taastrup

Vi tilbyder blandt andet følgende rengøringsløsninger:

Professionel erhvervsrengøring

Få en komplet rengøringspakke, der er skræddersyet til din virksomheds konkrete behov. Vi sørger for, at alt er rent, pænt og ryddeligt – og vi efterlader ingen spor efter os. Alt bliver dobbelttjekket, og vi kører først, når lokalerne er ordentligt rengjort.

Skoler og institutioner

Det er vigtigt, at skoler og institutioner bliver rengjort grundigt, så der hverken efterlades støv, skidt eller bakterier. Rene og bakteriefri omgivelser er en forudsætning for et sundt indeklima. Vi tager os af alt, og vi kommer i det interval, der passer jer.

Trappevask

En trappeopgang bliver hurtigt beskidt – især gælder om vinteren, hvor der samles salt, sne og skidt. Det er hverken godt for indeklimaet eller boligens stand. Slip for besværet og lad os klare den ugentlige rengøring, så beboerne ikke selv skal besvære sig med det.

Træningslokaler

I træningslokaler bliver der svedt mere end andre steder, og det er derfor væsentligt, at hygiejnen er i top. Vi tilbyder professionel rengøring af træningslokaler, så medlemmerne er sikret skinnende rene træningslokaler med optimale og bakteriefri forhold.

Vinduespudsning

I en travl hverdag er der desværre ikke altid tid til vinduespolering, hvorfor det er en god idé at overlade vinduespudsningen til professionelle. Hos City2Clean tilbyder vi professionel vinduespudsning i Høje-Taastrup med omtanke for miljøet.

Få et uforpligtende tilbud på rengøring i Høje-Taastrup

Skal vi udarbejde et skræddersyet tilbud på rengøring i Høje-Taastrup? Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kommer gerne forbi og ser dine lokaler, så vi kan give dig en konkret pris på rengøring.

Kontakt os i dag på (+45) 53 82 00 79 eller send en mail til os på info@city2clean.dk – så tager vi en indledende dialog omkring dit behov. Du er også altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål omkring vores ydelser eller særlige behov, som ikke er beskrevet herover.