City2Clean ApS | Rengøring af bedste kvalitet!

Vi tager os af rengøring i Albertslund

Har du brug for hjælp til rengøring i Albertslund i erhvervslokaler, institutioner, træningscentre eller lignende? Så vær smart, og vælg et rengøringsfirma, du ikke opdager. Et der klarer rengøringen på det tidspunkt, der passer dig. Et der selv flytter det, der skal flyttes, og sætter det på plads igen, før lokalerne forlades. Det er sådan vi arbejder. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring.

Det kan være svært at beslutte dig for, hvilken samarbejdspartner du skal vælge, når du skal hyre et rengøringsfirma i Albertslund. For hvilket af de mange rengøringsfirmaer dækker dine behov – ja, hvilke behov har dit firma egentlig, når det handler om rengøring? Her er der måske nogle ting, som du ikke lige har tænkt på, som du med fordel kan overveje.

Vinduerne er det første folk lægger mærke til

Når du skal vælge et rengøringsfirma, kan det være en god idé at vælge et, som også kan klare vinduespudsning i Albertslund. Det er det nemlig ikke alle rengøringsfirmaer i Albertslund, der gør. Og er det ikke tilfældet, så skal du hen at hyre en vinduespudser ved siden af.

Vinduerne er nemlig det første dine kunder – eller potentielle kunder – lægger mærke til. Så er de snavsede og nærmest umulige at kigge igennem, giver det et rigtigt dårligt førstegangs- eller helhedsindtryk af dit firma.

Vi klarer både rengøring og vinduespolering i Albertslund, så dine kunder får et godt indtryk af dit firma.

Skænk ikke rengøringen en tanke

Faktisk er det sådan, at hvis vinduerne flotte og blanke og rengøringen er i orden, så vil dine kunder – og du selv – slet ikke skænke rengøringen en tanke. Og det er lige præcis sådan, det skal være, for I har jo vigtigere ting at tænke på.

Så væk med nullermænd i hjørnerne, spindelvæv i loftet og støv på computerskærme, træningsmaskiner eller skriveborde. Samtidig får du også et bedre indeklima, når alt bliver gjort grundigt rent jævnligt.

For dig og dine kollegaer er det også vigtigt, at alle ting er sat tilbage på plads efter rengøringen. Så I ikke efterfølgende skal bruge dyrebar tid på at rydde op efter rengøringsfolkene.

Ud over at det tager tid, kan det også være vanvittigt irriterende, hvis rengøringsfolkene efterlader papirkurve i vindueskarmene eller stole på bordene. Så I ikke kan komme i gang med at arbejde, før det er ordnet.

Det eneste du skal gøre, er at betale en gang om måneden for din rengøring i Albertslund. Intet andet.

Hensynsfuld og effektiv rengøring og vinduespudsning i Albertslund

Har du erhvervslokaler, hvor du har brug for rengøring og/eller vinduespolering i Albertslund, så tag en snak med os.

Vi pudser vinduer og klarer rengøringen mange steder i København og omegn – også i Albertslund. Vi klarer erhvervslokaler, kontorer, institutioner, skoler, træningslokaler, dansestudier og mange andre steder, hvor rengøringen er en vigtig del af hverdagen.

Vi gør det, vi er bedst til, så I kan gøre det, I er bedst til.

Kontakt os i dag! Så laver vi en aftale, så du aldrig behøver at tænke på rengøring eller vinduespudsning i din virksomhed i Albertslund igen.

Erhvervsrengøring i Gentofte City2Clean

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!

5/5

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS

Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.

5/5

Johan Burich Holck
Business Owner

City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

5/5

Carsten Færgegaard

Services
Erhvervsrengøring i Albertslund City2Clean

Professionel erhvervsrengøring

Vi yder professionel erhvervsrengøring til din virksomhed.

Skolerengøring - City2Clean

Skole/institut rengøring

Få sunde omgivelser med skole- og institutions rengøring med hjælp fra os.

Trappevask - City2Clean

Trappevask

Trænger trappen til en kærlig hånd? Så hjælper vi gerne med det.

Træningslokale / Dansestudie rengøring - City2Clean

Træningslokale/dansestudie

Skal vi sørge for rengøring i dit træningslokale eller dansestudie?

Vinduespudsning i København - City2Clean

Vinduespudsning

Trænger dine vinduer til en tur med kluden? Kontakt os i dag.

Få et uforpligtende tilbud

Referencer

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål angående vores service, eller hvis du ved at vi er de rette til opgaven, så er du velkommen til at kontakte os i formularen nedenunder. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!