City2Clean ApS | Rengøring af bedste kvalitet!

Rengøring i Greve til firmaer, butikker m.v.

Skal du bruge professionel erhvervsrengøring i Greve til dit firma, din butik eller dit danse- eller fitnesscenter? Så skal du sørge for at vælge et grundigt og pligtopfyldende rengøringsfirma. For aldrig har danskerne haft så meget fokus på rengøring og hygiejne. Læs med her, og find ud af, hvorfor du skal vælge City2Clean som dit rengøringsfirma i Greve.

Danskerne går op i rengøring og hygiejne som aldrig før. Derfor er det ekstra vigtigt, at der er skinnende rent og støvfrit overalt i dit firma, din butik, dit fitnesscenter eller danseinstitut. 

For er der bare det mindste, folk kan sætte en finger på, risikerer du, at du bliver valgt fra. Eller får startet en masse snak i krogene.

Vis medarbejderne, at du tager hånd om deres helbred

Der er mange gode grunde til at vælge et rengøringsfirma i Greve, som er opgaven voksen. F.eks. viser det dine medarbejderne, at du tager hånd om deres helbred. For støv og skidt er med til at skabe et dårligt indeklima, øger risikoen for allergier, og gør det nemmere for smitte at sprede sig fra den ene til den anden medarbejder. Det er upopulært, og giver alt for mange sygedage.

Samtidig vil et dygtigt rengøringsfirma altid sørge for at sætte folks ting ordentligt på plads, når der er gjort rent på deres arbejdssted. Samt tage tomme rengøringsmidler og brugte klude med sig, når rengøringen er færdig.

Derved undgår du, at medarbejderne dagligt bliver irriteret over at skulle rydde op og stille på plads efter rengøringen. Det kan nemt starte en masse snakken i krogene – og når folk først er utilfredse, kan de hurtigt finde mere at brokke sig over.

Så vælger du City2Clean som rengøringsfirma, får du også sikret et godt arbejdsmiljø og en positiv tone på arbejdspladsen.

Rengøring i dit firma i Greve er også god kundepleje

På samme måde giver en god rengøring og vinduespolering i Greve kunderne det bedste indtryk af dit firma, din forretning eller dit aktivitetscenter. For støv og fedtfingre kan nemt få kunderne til at tænke på smitte og uhygiejniske forhold – og så får de hurtigt vendt om på hælen, og går hen til konkurrenten i stedet.

Samtidig kan det kaste et dårligt lys over dit firmas produkter og ydelser. For tillader du støv i krogene, er det måske også så som så med kvaliteten af firmaets leverancer.

Med City2Clean får du både skinnende rene lokaler og rettidig vinduespudsning i Greve. 

Det giver kunderne det bedste indtryk af dit firma, dit personale og dine produkter og tjenester – og sikrer, at I bevarer et godt omdømme i lokalområdet.

Få tilbud på City2Clean som rengøringsfirma i Greve

Selv om City2Clean har hovedkontor i Brøndby, kommer vi allerede hos mange andre firmaer, butikker og forskellige danse- og fitnesscentre, og gør rent i Greve.

Så vi er allerede lige i nærheden, og kan også få plads til dig i vores kalender.

kontakt os allerede i dag ved at udfylde kontaktformularen her på siden, sende en mail til info@city2clean.dk eller give os et ring på tlf.: 53 82 00 79.

Så kommer vi forbi, og giver dig et godt tilbud på rengøring i Greve.

Erhvervsrengøring i Gentofte City2Clean

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!

5/5

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS

Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.

5/5

Johan Burich Holck
Business Owner

City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

5/5

Carsten Færgegaard

Services
Erhvervsrengøring i Albertslund City2Clean

Professionel erhvervsrengøring

Vi yder professionel erhvervsrengøring til din virksomhed.

Skolerengøring - City2Clean

Skole/institut rengøring

Få sunde omgivelser med skole- og institutions rengøring med hjælp fra os.

Trappevask - City2Clean

Trappevask

Trænger trappen til en kærlig hånd? Så hjælper vi gerne med det.

Træningslokale / Dansestudie rengøring - City2Clean

Træningslokale/dansestudie

Skal vi sørge for rengøring i dit træningslokale eller dansestudie?

Vinduespudsning i København - City2Clean

Vinduespudsning

Trænger dine vinduer til en tur med kluden? Kontakt os i dag.

Få et uforpligtende tilbud

Referencer

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål angående vores service, eller hvis du ved at vi er de rette til opgaven, så er du velkommen til at kontakte os i formularen nedenunder. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!