City2Clean ApS | Rengøring af bedste kvalitet!

Rengøring i Roskilde til erhverv

Rengøring Roskilde – Skal du have nogen til at stå for rengøringen i din butik, dit firma eller dit fitnesscenter i Roskilde, er det vigtigt, at du finder et rengøringsfirma i Roskilde, som overholder jeres aftaler, og gør ordentligt rent hver gang. Vælg også gerne et rengøringsfirma, som kan stå for vinduespudsningen i Roskilde. Så er du sikker på, at dine kunder og ansatte altid har det bedste indtryk af din virksomhed.

For netop rengøringen og vinduespoleringen er to af de oftest oversete faktorer, som både kunder og medarbejdere lægger mærke til, når de skal vurdere dit firma, din butik eller dit fitnesscenter.

Ligger der støv i hjørner og kroge, og er vinduerne fedtede, tager I måske lige så lempeligt på kvaliteten af de produkter og ydelser, som I sælger. Samtidig synes medarbejderne ikke, det er fedt at opholde sig i beskidte lokaler, ligesom det øger risikoen for sygemeldinger på grund af dårlig hygiejne.

Derfor skal du sørge for rengøring i Roskilde

Det er derfor, du skal sørge for, at du finder et rengøringsfirma, som er pligtopfyldende, grundigt og forstår at efterlade jeres ting, som de stod, inden de kom og gjorde rent.

For det er først, når rengøringen ikke er gjort ordentligt, eller jeres ting ikke er sat rigtigt på plads, at I bemærker den. 

Så dukker rengøringsfirmaet ikke op som aftalt, eller har de det med at springe rengøringen over på steder, hvor det ellers var aftalt, kan I hurtigt stå i en situation, hvor kunder eller ansatte møder ind til beskidte lokaler eller maskiner.

Et rengøringsfirma skal sørge for orden

Samtidig kan den daglige irritation over at skulle sætte sine ting på plads efter rengøringen være med til at skabe en masse snak i krogene blandt medarbejderne. Og begynder de først på det, varer det ikke længe, før de finder mere, som de kan være utilfredse med. 

Det sænker arbejdsmoralen og loyaliteten, og kan i den sidste ende ses på dit firmas, din butiks eller dit fitnesscenters bundlinje.

Derfor er alle tre parametre lige vigtige, hvis du vil sikre, at du får den bedste kvalitet rengøring for pengene.

Rengøring Roskilde med City2Clean

Selv om City2Clean egentlig kommer fra Brøndby, har vi allerede mange andre kunder, som vi klarer rengøringen for i Roskilde. Derfor kommer vi dagligt i byen med et eller flere af vores rengøringshold.

De kan også køre forbi dit firma, din butik eller dit fitnesscenter og klare rengøring og vinduespolering i Roskilde.

Så er du sikker på, at du får gjort ordentligt rent, og altid har rene og pæne facade- og andre vinduer i dit domicil. Det giver kunder og ansatte mindre grund til at være bekymret for at vælge dit firma, handle i din butik eller træne i dit fitnesscenter.

Alt hvad du skal gøre, er at give os et ring eller udfylde kontaktformularen her nederst på siden.

Vi kontakter dig, og aftaler et tidspunkt, der passer jer, hvor vi kommer forbi og ser nærmere på hvilken rengøring og vinduespudsning du har brug for i Roskilde.

kontakt os i dag, og få et meget renere image hos både dine kunder og medarbejdere.

Erhvervsrengøring i Gentofte City2Clean

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!

5/5

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS

Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.

5/5

Johan Burich Holck
Business Owner

City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

5/5

Carsten Færgegaard

Services
Erhvervsrengøring i Albertslund City2Clean

Professionel erhvervsrengøring

Vi yder professionel erhvervsrengøring til din virksomhed.

Skolerengøring - City2Clean

Skole/institut rengøring

Få sunde omgivelser med skole- og institutions rengøring med hjælp fra os.

Trappevask - City2Clean

Trappevask

Trænger trappen til en kærlig hånd? Så hjælper vi gerne med det.

Træningslokale / Dansestudie rengøring - City2Clean

Træningslokale/dansestudie

Skal vi sørge for rengøring i dit træningslokale eller dansestudie?

Vinduespudsning i København - City2Clean

Vinduespudsning

Trænger dine vinduer til en tur med kluden? Kontakt os i dag.

Få et uforpligtende tilbud

Referencer

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål angående vores service, eller hvis du ved at vi er de rette til opgaven, så er du velkommen til at kontakte os i formularen nedenunder. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!