Rengøringsfirma Amager: Få professionel rengøring i 2024

Leder du efter et kompetent rengøringsfirma på Amager, der kan hjælpe dig med professionel rengøring? Så skal City 2 Clean ApS være din foretrukne leverandør.

Vi er et rengøringsfirma, som klare rengøringen med miljøvenlige rengøringsmidler. Vi har eksisteret i mere end 10 år, og vi har et hav et tilfredse kunder i bagagen.

Kontakt os i dag for at høre mere.

Et stort kontor hvor City2Clean-teamet er i gang med deres ugentlige rengøring. Flot arbejde bliver udført.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS
Read More
God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!
Johan Burich Holck
Forretningsejer
Read More
Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.
Carsten Færgegaard
Read More
City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

Professionelt rengøringsfirma på Amager

Når du skal vælge et rengøringsfirma, er det vigtigt, at du først og fremmest vælger et, som du har tillid til gennem hele processen. Det er vigtigt, at du kan regne med, at rengøringsfirmaet kommer til tiden og udfører rengøringen som aftalt. Derfor vægter vi hos City 2 Clean ApS også tillid, ordentlighed og ærlighed højt.

Vi gør rent for erhvervskunder på Amager, og vi har mange års erfaring. Derfor er vi altid i stand til at yde den bedste service, uanset om du hyrer os til en stor eller lille opgave. Vores team består af professionelt rengøringspersonale, som har en positiv indstilling til alle opgaver.

Når du vælger os som rengøringsfirma på Amager, så er du derfor garanteret en uovertruffen service, som indfrier dine forventninger – og i mange tilfælde overstiger dem. Det gælder, uanset der er tale om erhvervsrengøring, vinduespudsning, flytterengøring, trappevask, håndværkerrengøring eller industrirengøring. Ingen opgave er for stor eller lille til os.

Gennem tiden har vi hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med grundig og pålidelig rengøring – og vi kan helt sikkert også hjælpe dig! Kontakt os i dag på telefon 70 16 00 10 og få et godt tilbud på rengøring på Amager. Vi tilbyder stort set alle former for rengøring, og vi giver altid et uforpligtende tilbud.

Fast kontaktperson og personlig service

City 2 Clean ApS er et ungt rengøringsfirma, som udelukkende består af de mest engagerede og kompetente medarbejdere i branchen. Vi lægger vægt på at have en smal administration samt en stabil og imødekommende medarbejderstab, som dækker hele Amager og resten af Storkøbenhavn – og dét kommer dig til gode som kunde.

Det betyder nemlig, at du får én fast kontaktperson, som du har den løbende dialog med. På den måde sikrer vi, at der ikke er kommunikation, som går tabt, fordi der er flere forskellige medarbejdere med i processen. Samtidig kan vi sikre en høj og ensartet kvalitet samt en stor fleksibilitet i vores rengøringsservice og -hjælp.

Af samme årsag starter alle længerevarende samarbejder altid med et personligt møde, hvor vi sammen skræddersyr en rengøringsløsning, der er fleksibel og matcher dig eller din virksomhed – eksempelvis i forbindelse med kontor- eller erhvervsrengøring på Amager. Er der tale om en mindre rengøringsopgave, klarer vi typisk opstartsmødet over telefon.

Rengøringsfirma på Amager med forskellige rengøringsservices

Du kan trygt vælge os som rengøringsfirma på Amager, uanset hvilken type opgave der er tale om. Vi tilbyder en bred vifte af rengøringsopgaver til erhverv, virksomheder og privatpersoner – og vi hjælper dig selvfølgelig med at komme helt i mål med din rengøring, uanset omfanget af opgaven.

Vi tilbyder blandt andet følgende rengøringsopgaver:

  • Erhvervs- og kontorrengøring: Vi tilbyder faste rengøringsaftaler for virksomheder og erhverv. På den måde kan du være sikker på, at du og dine medarbejdere møder ind til rene og hygiejniske lokaler hver dag.

  • Danse- og træningslokaler: Hygiejnen i et træningslokale er det vigtigste parameter for et godt indeklima, og vi tilbyder derfor grundig rengøring af både træningslokaler, dansestudier og lignende lokaler.

  • Trappevask: Vi tilbyder trappevask i etageejendommen – og vores kunder er både boligforeninger, virksomheder, privatpersoner og alle andre, der har brug for effektiv og professionel trappevask på Amager.

  • Flytterengøring: Skal du flytte, og har du ikke mulighed for at gøre rent på egen hånd, så er vi klar til at hjælpe dig med grundig flytterengøring. Vi hjælper både virksomheder, boligselskaber og privatpersoner med flytterengøring på Amager.

  • Håndværkerrengøring: Få hjælp til at gøre rent efter håndværkerne på dit byggeprojekt. Når de er færdige med deres arbejde, tager vi over – og vi sørger for, at alt bliver efterladt rent og pænt, så det færdige byggeri står skarpt.

  • Industrirengøring: Det er vigtigt, at lager- og produktionshaller, laboratorier, fryserum og alle andre industrilokaler bliver gjort rent med jævne mellemrum. Dét kan vi hjælp med – og vi sammensætter rengøringsløsningen efter dit behov.

  • Vinduespudsning: Effektiv vinduespudsning til privatpersoner og virksomheder på Amager. Vi har mere end 10 års erfaring med vinduespudsning og vinduespolering, og derfor kan vi løfte de fleste opgaver.

Et rengøringsfirma på Amager, du altid kan stole på

Hos City 2 Clean ApS holder vi, hvad vi lover – og det er faktisk en mærkesag for os. Når du vælger os som rengøringsfirma på Amager, så gør vi alt for at sikre, at du kan regne med os, uanset hvilken rengøringsopgave du hyrer os til. Vi har mange kunder over hele Storkøbenhavn og på Amager, og vi har plads til endnu flere.

Vi hjælper både erhverv, håndværkere, skoler, institutioner, butikker, klinikker og privatpersoner med rengøring, og når du vælger os som rengøringsfirma på Amager, er du sikret et professionelt resultat, som indfrier dine forventninger. Vi er altid fleksible og klar til at løse eventuelle uforudsete udfordringer, når de opstår.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig, din virksomhed eller din arbejdsplads med effektiv rengøring. Det koster ikke noget at spørge, og vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til, før du vælger os som rengøringsfirma på Amager.

Få en 360 graders rengøringsløsning på Amager med rengøringsfirmaet City 2 Clean ApS

Selvom rengøringsfirmaet City 2 Clean ApS er placeret i Brøndby, så tilbyder vi følgende rengøringsservices på Amager: