Rengøringsfirma Frederiksberg: Få grundig rengøring i 2024

Leder du efter et professionelt rengøringsfirma på Frederiksberg? Så er City 2 Clean ApS det helt rigtige valg.

Vi er et kompetent rengøringsfirma, som hjælper tilfredse kunder med professionel erhvervsrengøring – og vi bruger naturligvis miljøvenlige rengøringsmidler.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Et stort kontor hvor City2Clean-teamet er i gang med deres ugentlige rengøring. Flot arbejde bliver udført.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS
Read More
God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!
Johan Burich Holck
Forretningsejer
Read More
Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.
Carsten Færgegaard
Read More
City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

Professionelt rengøringsfirma på Frederiksberg

Når du skal vælge et rengøringsfirma, er det væsentligt, at du vælger et, som du har tillid til kan løfte opgaven fra start til slut. Du skal kunne regne med, at rengøringsfirmaet kommer indenfor den aftalte tid og udfører opgaverne som aftalt. Det er grunden til, at vi hos City 2 Clean ApS vægter ordentlighed, ærlighed og tillid højt.

Vi gør rent for erhvervskunder på Frederiksberg, og vi har et hav af tilfredse kunder i bagagen. Når du vælger os som rengøringsfirma på Frederiksberg, kan du forvente et dedikeret rengøringsteam, som går all-in. Alle vores medarbejdere har en positiv indstilling, uanset om der er tale om en stor eller lille opgave.

Du er med andre ord garanteret en uovertruffen rengøringsservice. Vi gør alt, hvad vi kan for at indfri dine forventninger – og vi forsøger altid at overstige dem. Det gælder alle typer af opgaver. Ring til os i dag på 70 16 00 10 og få et godt tilbud på rengøring på Frederiksberg. Vi giver altid et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til.

Vi vægter den personlige service højt

City 2 Clean ApS er et mindre rengøringsfirma, og det er helt med vilje. Vi lægger nemlig vægt på at kunne tilbyde en både professionel og personlig service. Det kan vi kun, hvis vi har en smal administration samt en stabil og imødekommende stab af medarbejdere, som er klar til at gå hele vejen for alle vores kunder.

Det betyder samtidig, at du får én fast kontaktperson, når du vælger os. Det er den samme person, som du har den løbende dialog med. Der er ingen kommunikation, som går tabt, fordi den skal igennem flere medarbejdere. Samtidig er du garanteret en høj, ensartet kvalitet samt stor fleksibilitet i vores service.

Det betyder også, at alle samarbejder starter med et personligt møde. Her skræddersyer vi en løsning, som matcher din virksomhed. Det kan eksempelvis være i forbindelse med erhvervsrengøring på Frederiksberg eller kontorrengøring på Frederiksberg. Hvis der er tale om en mindre opgave, så tager vi som regel opstartsmødet over telefon.

Et fleksibelt rengøringsfirma på Frederiksberg

Hos City 2 Clean ApS tilbyder vi en bred vifte af forskellige rengøringsopgaver, og der er med garanti også en løsning, som matcher dit behov. Vi hjælper primært erhvervskunder, men du kan naturligvis også få hjælp, hvis du har brug for privat rengøringshjælp. Uanset omfanget af opgaven, hjælper vi dig med at komme helt i mål med rengøringen.

Du kan blandt andet få hjælp til følgende rengøringsopgaver:

  • Erhvervs- og kontorlokaler: Vi tilbyder faste rengøringsaftaler for erhvervskunder. Det sikrer dig, at både du og dine medarbejdere møder ind til et rent kontor hver dag. Vi er fleksible og tilbyder rengøringsaftaler med forskellige intervaller.

  • Industrirengøring: Lager- og produktionshaller skal være rengjorte, og det kan vi hjælpe med. Vi sammensætter en individuel rengøringsplan, som matcher dit behov, uanset hvilken type lokaler der er tale om.

  • Flytterengøring: Vi tilbyder flytterengøring på Frederiksberg. Denne type rengøringsaftale er ideel til både virksomheder, boligselskaber og privatpersoner, som ikke kan løfte opgaven på egen hånd.

  • Trappevask og vinduespudsning: Vi tilbyder både trappevask og vinduespudsning for boligselskaber, virksomheder og privatpersoner på Frederiksberg, og vi kan løfte de fleste opgaver.

  • Trænings- og danselokaler: Det er væsentligt, at der er hygiejnisk i et træningslokale, da det er en forudsætning for et sundt indeklima, samtidig med at det reducerer risikoen for ophobning af bakterier og virus.

  • Håndværkerrengøring: Når håndværkerne er færdige, tager de deres udstyr med sig, men ofte vil der være behov for slutrengøring. Vi sikrer, at alt bliver efterladt pænt og rent, så det færdige byggeri kommer til sin ret.

Har du brug for hjælp til en rengøringsopgave, som ikke er beskrevet herover? Så er der ingen grund til at fortvivle. Vi er fleksible og har erfaring med stort set alle former for rengøringsopgaver.

Skal vi være dit rengøringsfirma på Frederiksberg?

Hos City 2 Clean ApS er det en mærkesag for os at holde, hvad vi lover. Når du vælger os som rengøringsfirma på Frederiksberg, får du en fleksibel og personlig service, som matcher dit specifikke behov. Vi hjælper både virksomheder, håndværkere, skoler, butikker, institutioner, klinikker og mange flere med professionel rengøring på Frederiksberg.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål omkring vores service, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på (+45) 70 16 00 10, sende en mail til info@city2clean.dk eller udfylde vores kontaktformular. Så finder vi en løsning, som passer til netop dit behov.

Få en 360 graders rengøringsløsning på Frederiksberg

Selvom rengøringsfirmaet City 2 Clean ApS er placeret i Brøndby, så tilbyder vi følgende rengøringsservices på Frederiksberg: