Rengøringsfirma Glostrup: Få udførlig rengøring i 2024

Leder du efter et kompetent, professionelt og alsidigt rengøringsfirma i Glostrup? Hos City 2 Clean ApS tilbyder vi rengøringsservice for både virksomheder og privatpersoner.

Vi er dedikerede, og vores erfarne team har hjulpet et utal af tilfredse kunder med alle typer rengøringsopgaver.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med grundig rengøring til konkurrencedygtige priser.

Et stort kontor hvor City2Clean-teamet er i gang med deres ugentlige rengøring. Flot arbejde bliver udført.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS
Read More
God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!
Johan Burich Holck
Forretningsejer
Read More
Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.
Carsten Færgegaard
Read More
City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

Dit lokale rengøringsfirma i Glostrup

Det er vigtigt, at du vælger et rengøringsfirma, som du har tillid til. Det indebærer, at de kommer til tiden, udfører opgaven som aftalt og rydder op efter sig selv. Sådan et rengøringsfirma er City 2 Clean ApS. Vi tilbyder professionel rengøringsservice, uanset hvor stor eller en lille opgave du har brug for hjælp til.

Vi har et hav af tilfredse kunder i bagagen, og når du vælger os som rengøringsfirma i Glostrup, kan du forvente et uovertruffent resultat. Vores erfarne rengøringspersonale går grundigt til værks, og alle vores medarbejdere har en positiv indstilling til opgaven uanset omfanget heraf. Hos os kan du forvente et resultat, som indfrier dine forventninger.

Kvalitet, ordentlighed og tillid er nøgleordene. Du kan forvente et ordentligt og gennemsigtigt forløb uden slinger i valsen. Det gælder alle typer af opgaver, uanset om du vælger os til trappevask, vinduespolering, flytterengøring eller kontorrengøring. Ring nu på 70 16 00 10 og lad os tage en snak om dit behov for rengøring i Glostrup.

Du får personlig service, når du vælger os

Vi er ikke noget stort rengøringsfirma, og det ønsker vi heller ikke at være. Det betyder nemlig, at vi skal gå på kompromis med den personlige service, som er kernen i vores forretning. Vi bruger tid på at lære vores kunder at kende, og vi er aldrig længere end en mail eller en opringning væk – og sådan skal det også være fremadrettet.

Det kan vi tilbyde, fordi vi har en smal administration samt et stabilt og imødekommende rengøringspersonale, som går hele vejen for vores kunder. For at kunne give dig en så personlig service som muligt, får du samtidig én fast kontaktperson, som al kommunikation foregår igennem.

Det betyder, at der ikke er nogen kommunikation, som går tabt, fordi der er flere involveret i dialogen. Samtidig er du garanteret ensartet kvalitet gennem hele forløbet, ligesom vi kan tilbyde en fleksibilitet, som større rengøringsfirmaer ikke er i stand til at tilbyde. Hvis du har behov for ændringer, kontakter du blot din kontaktperson.

De fleste større samarbejdsaftaler starter af samme årsag med, at vi mødes personligt. Her får vi mulighed for at se hinanden i øjnene og tale om dit konkrete rengøringsbehov. Vi får desuden set dit kontor og/eller dine lokaler med egne øjne, hvilket gør det nemmere for os at danne et overblik over opgavens omfang, så vi får det hele med.

Rengøringsfirma i Glostrup med stor fleksibilitet

Når du vælger City 2 Clean ApS som dit rengøringsfirma i Glostrup, så får du ikke bare personlig service. Vi hjælper et hav af kunder med forskellige rengøringsopgaver, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Vores primære kunder har brug for erhvervsrengøring i Glostrup, men vi har også enkelte privatkunder i porteføljen.

Vi tilbyder en bred vifte af rengøringsopgaver:

●        Erhvervs- og kontorrengøring: Hvis du er erhvervskunde, kan du få hjælp til rengørings af dine kontor- eller erhvervslokaler. Med os som rengøringspartner er du sikker på, at dine medarbejdere møder ind til et rent kontor.

●        Flytterengøring: Du kan få hjælp til rengøring i forbindelse med flytning. Det er især aktuelt for boligselskaber, som løbende har behov for flytterengøring, men vi hjælper også privatpersoner og virksomheder.

●        Industrirengøring: Det er vigtigt, at lager- og produktionshaller er gjort ordentligt rent – og det kan vi hjælpe med. Vi sammensætter en individuel rengøringsplan, som lever op til de standarder, din virksomhed opererer med.

●        Vinduespudsning og trappevask: Boligselskaber og større kontorejendomme har ofte brug for både vinduespudsning og trappevask. Enten som enkeltstående opgave eller som del af en større rengøringsplan.

●        Håndværkerrengøring: Hvis dit byggeprojekt skal stå skarpt, når håndværkerne er færdige, kræver det slutrengøring. Vi sørger for, at lokalerne er rengjorte og klar til at blive indviet, når håndværkerne har gjort deres arbejde.

●        Danse- og træningslokaler: Både danse- og træningslokaler bliver brugt til fysisk aktivitet, og det efterlader spor. Derfor skal de gøres ordentligt rent med jævne mellemrum, så der bliver opretholdt et sundt indeklima.

Vælg os som rengøringsfirma i Glostrup

Skal vi være dit rengøringsfirma i Glostrup? Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, uanset hvor stor eller lille den er. Det er en mærkesag for os at holde, hvad vi lover – og du får altid en både fleksibel og personlig service, som matcher dine forventninger, uanset om det er erhvervs- eller privat rengøring.

Du er velkommen til at kontakte os på (+45) 70 16 00 10, men du kan også sende en mail til info@city2clean.dk eller udfylde vores kontaktformular, som du finder her på siden. Så vender en af vores medarbejdere tilbage til dig så hurtigt som muligt, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at klare rengøringen.

Få en komplet rengøringsløsning i Glostrup

Selvom rengøringsfirmaet City 2 Clean ApS er placeret i Brøndby, så tilbyder vi følgende rengøringsservices i Glostrup: