Rengøringsfirma Herlev: Få udførlig rengøring i 2024

City 2 Clean ApS er dit lokale rengøringsfirma i Herlev. Hos os kan du få rengøringshjælp til alle omkringliggende områder, uanet om der er tale om en stor eller lille opgave.

Vi har eksisteret i mere end 10 år, og vi har et hav af tilfredse kunder i bagagen. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med rengøringen i Herlev.

Et stort kontor hvor City2Clean-teamet er i gang med deres ugentlige rengøring. Flot arbejde bliver udført.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS
Read More
God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!
Johan Burich Holck
Forretningsejer
Read More
Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.
Carsten Færgegaard
Read More
City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

Dit lokale rengøringsfirma i Herlev

Når du skal bruge et rengøringsfirma i Herlev, er det vigtigste, at du vælger en virksomhed, som du har tillid til. Du skal have tillid til, at dit foretrukne rengøringsfirma møder til de aftale tidspunkter, og at de samtidig udfører opgaven inden for de rammer, som er aftalt. Derfor er tillid en væsentlig del af vores forretning hos City 2 Clean ApS.

Vi sætter ordentlighed, ærlighed og punktlighed højt. Når du vælger os som rengøringsfirma i Herlev, får du én fast kontaktperson, som al kommunikation foregår gennem. Det er din garanti for, at der ikke går kommunikation tabt, ligesom det giver dig større fleksibilitet, da vi altid er klar til at løse eventuelle uforudsete udfordringer til høj tilfredshed.

Hos City 2 Clean ApS gør vi rent for virksomheder i Herlev. Vi har mange års erfaring med alle former for rengøringsopgaver, rengøringsmetoder og rengøringsmidler, da vi har eksisteret i mere end 10 år i rengøringsbranchen. Af samme årsag kan vi garantere dig, at vores ambitiøse medarbejdere altid indfrier dine forventninger til smertefrit rengøring Herlev.

Gennem tiden har vi hjulpet mange virksomheder med rengøring i Herlev – og vi kan med garanti også hjælp dig. Ring til os i dag på 70 16 00 10 eller send en mail, så giver dig et skræddersyet tilbud på rengøring i høj kvalitet. Det er selvfølgelig helt og aldeles uforpligtende.

Erhvervsrengøring i Herlev til alle typer af virksomheder

Vores team består udelukkende af engageret, professionelt og mødestabilt rengøringspersonale. Vi lægger vægt på at have en smal administration, da det giver os mulighed for at tilbyde en personlig service, som de færreste andre rengøringsfirmaer i branchen kan matche – og det kommer dig til gode, når du vælger os som rengøringsfirma i Herlev.

Som nævnt, går al kommunikation gennem din faste kontaktperson. På den måde kan vi sikre en høj og ensartet kvalitet i vores rengøringsservice, ligesom det giver os mere fleksibilitet, hvis du får behov for ændringer i rengøringsplanen. Af samme årsag vægter vi langvarige relationer til vores erhvervskunder højt.

Vi kan hjælpe dig med alt fra erhvervsrengøring, kontorrengøring, håndværkerrengøring og industrirengøring til trappevask, vinduespudsning og flytterengøring. Har du brug for hjælp til en rengøringsopgave, som ikke fremgår af vores hjemmeside, kan du altid kontakte os, og så finder vi en løsning, der matcher din virksomheds specifikke behov.

Rengøringsfirma i Herlev med de mange rengøringsydelser

Vi tilbyder et stort udvalg af services, og vi hjælper dig naturligvis med at komme helt i mål med din rengøringsopgave, uanset hvor stor eller lille den er.

Vi tilbyder blandt andet følgende rengøringsopgaver i Herlev:

  • Erhvervs- og kontorrengøring: Opret en fast rengøringsaftale og lad os gøre rent i dine erhvervs- eller kontorlokaler med et fast interval. Det sikrer, at både medarbejdere og kunder møder ind til et rent kontor hver dag.

  • Danse- og træningslokaler: Det er vigtigt, at der er styr på hygiejnen i dine træningslokaler. Det skaber et bedre indeklima og sikrer samtidig, at virus og bakterier ikke spredes. Vælg os, hvis du ønsker et skinnende rent resultat.

  • Trappevask: Få hjælp til trappevask i etageejendomme. Vi hjælper både boligforeninger, institutioner, virksomheder og privatpersoner med trappevask, og vi garanterer dig et uovertruffen resultat, så din trappe fremstår ren og pæn.

  • Flytterengøring: Hvis du skal flytte, men mangler tid eller mulighed for at gøre rent på egen hånd, så er vi klar til at hjælpe dig, uanset om du er privatperson, repræsenterer et boligselskab eller af andre årsager har brug for hjælp.

  • Håndværkerrengøring: Har du fået udført et byggeprojekt, så er det vigtigt, at der bliver gjort rent. Vi tager over, når håndværkerne stopper arbejder, og vi sikrer, at alt bliver efterladt rent og pænt, så det færdige byggeri står skarpt.

  • Industrirengøring: Der er strenge krav til rengøring i lager- og produktionshaller, laboratorier, fryserum og lignende industrilokaler. Lad os gøre dem rene med faste intervaller, så du er sikker på, at de lever op til kravene.

  • Vinduespudsning: Vi tilbyder vinduespudsning til både virksomheder, boligselskaber og privatpersoner. Du kan få hjælp til de fleste opgaver, og vi garanterer dig et tilfredsstillende resultat hver gang.

Rengøringsfirma i Herlev med vægt på den gode service

Hos City 2 Clean ApS går vi op i at gøre det så godt som overhovedet muligt. Det er en mærkesag for os, at du kan stole på, hvad vi lover. Derfor skal du også forvente, at alle opgaver bliver udført til punkt og prikke, når du vælger os som rengøringsfirma i Herlev, uanset hvor stor eller lille en opgave, der er tale om.

Ring eller skriv til os i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig eller din arbejdsplads med professionel rengøring. Det koster naturligvis ikke noget at spørge, og vi giver dig hellere end gerne et indledende og uforpligtende tilbud på netop din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få en 360 graders rengøringsløsning i Herlev med rengøringsfirmaet City 2 Clean ApS

Selvom rengøringsfirmaet City 2 Clean ApS er placeret i Brøndby, så tilbyder vi følgende rengøringsservices i Herlev: