Rengøringsfirma Hvidovre: Få grundig rengøring i 2024

City 2 Clean ApS er det helt rigtige valg, når du leder efter et professionelt rengøringsfirma i Hvidovre.

Du kan få hjælp til stort set alle rengøringsopgaver, og du kan forvente et team, som går dedikeret til værks uanset opgavens omfang.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med at holde dine lokaler rene, pæne og hygiejniske.

Et stort kontor hvor City2Clean-teamet er i gang med deres ugentlige rengøring. Flot arbejde bliver udført.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS
Read More
God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!
Johan Burich Holck
Forretningsejer
Read More
Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.
Carsten Færgegaard
Read More
City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

Fleksibelt rengøringsfirma i Hvidovre

Når du driver virksomhed, er det vigtigt, at du vælger det rigtige rengøringsfirma. Du skal vælge en virksomhed, som du har tillid til, og som samtidig har kompetencerne til at imødekomme dit rengøringsbehov. Det indebærer blandt andet, at du kan regne med, at rengøringspersonalet møder til tiden og udfører opgaven som aftalt.

Hos City 2 Clean ApS vægter vi tillid, ordentlighed og gennemsigtighed højt. Når du vælger os som rengøringsfirma i Hvidovre, så er det dit behov, der er i centrum. Vi tilbyder en professionel og fleksibel rengøringsservice, uanset om du har brug for hjælp til flytterengøring, håndværkerrengøring eller erhvervsrengøring i Hvidovre.

Vores rengøringspersonale går dedikeret til værks, og vi rydder naturligvis op efter os selv, så du bliver mødt af et rent, pænt og hygiejnisk lokale, når du træder ind ad døren. Vi har en positiv indstilling til alle opgaver, og du kan forvente et resultat, som ikke bare indfrier, men som overstiger dine forventninger.

Ring til os i dag på (+45) 70 16 00 10 og lad os tage en snak om dit behov. Det er naturligvis helt og aldeles uforpligtende, og det koster selvfølgelig ikke noget at spørge. Hvis der er noget, som du er i tvivl om, eller hvis du har en opgave, der kræver mere end normalt, så finder vi en løsning, der er tilpasset kundens behov.

Du kan forvente personlig service gennem hele forløbet

Når du vælger os til grundig rengøring i Hvidovre, er du garanteret en personlig service. Det er en mærkesag for os, at du som kunde nemt kan komme i kontakt med os, uanset om du har brug for ændringer i rengøringsplanen, eller du blot har et spørgsmål. Derfor får du altid tildelt en fast kontaktperson, som al dialog foregår igennem.

Det betyder, at der ikke er kommunikation, som går tabt, fordi du har kontakt til flere forskellige personer. Faktisk er den personlige service en af vores største styrker. Vi har en smal administration, og vi ønsker ikke at være et landsdækkende rengøringsfirma med flere afdelinger. Det går nemlig udover den personlige kontakt til vores kunder.

Samtidig lægger vi vægt på at udvælge de helt rigtige medarbejdere til vores team. Du er derfor sikret et stabilt og imødekommende rengøringspersonale, som går hele vejen. På den måde kan vi tilbyde en ensartet kvalitet gennem hele processen, fordi alle vores assistenter kender opgaven. Det kan et større rengøringsfirma ikke nødvendigvis.

Af samme årsag foretrækker vi, at vores samarbejde starter med et indledende møde. Her kan vi hilse på hinanden, ligesom vi får mulighed for at se lokalerne med egne øjne. Det er en stor fordel, når vi skal udarbejde en rengøringsplan, som er skræddersyet til dit behov. Er der tale om en lille opgave, foregår det indledende møde dog typisk telefonisk.

Vi tilbyder de fleste rengøringsopgaver

Som dit lokale rengøringsfirma i Hvidovre Kommune tager vi hånd om de fleste rengøringsopgaver. Du får ikke bare personlig service, men også sublime resultater, når du vælger os. Vi tilbyder alle former for erhvervs- og kontorrengøring i Hvidovre til trappevask og vinduespolering, og der er ikke nogen opgave, som er for stor eller lille.

Vi tilbyder bl.a. følgende opgaver:

●        Erhvervs- og kontorrengøring: Vil du sikre, at dine medarbejdere møder ind til et rent og hygiejnisk kontor, så er vi den rigtige rengøringspartner. Vi tilbyder skræddersyede rengøringsplaner, som imødekommer dit behov.

●        Industrirengøring: Vi har solid erfaring med rengøring af både lagerhaller, produktionshaller og laboratorier. Lad os sammensætte en individuel rengøringsplan, som lever op til de gældende standarder.

●        Flytterengøring: Få hjælp til rengøring i forbindelse med flytning. Det er især aktuelt for boligselskaber, som ofte har brug for at få rengjort deres lejemål, når en beboer flytter. Du kan selvfølgelig også få hjælp, hvis du skal flytte kontor.

●        Vinduespudsning og trappevask: Vil du sikre, at trappeopgangen er rengjort, og vinduerne er polerede, så er vi det rigtige valg. Vi kan sikre, at dine lokaler og opgange står snorlige til glæde for beboerne.

●        Håndværkerrengøring: Når håndværkerne forlader byggepladsen, tager de deres værktøj med sig. Lad os tage over efterfølgende, så vi kan sikre, at projektet er gjort rent og står skarpt, når det skal indvies.

●        Danse- og træningslokaler: Danse- og træningslokaler kræver ordentlig rengøring for at sikre et hygiejnisk og sundt indeklima, hvor vira og bakterier ikke spreder sig. Vi tilbyder at gøre rent med faste intervaller.

Få et uforpligtende tilbud fra et professionelt rengøringsfirma i Hvidovre

Vi vil gerne være dit lokale rengøringsfirma i Glostrup. Vi tager gerne en snak om dit konkrete behov, så du kan vurdere, om vi er de rigtige til opgaven – og det er selvfølgelig helt uforpligtende. Hos os er du garanteret en personlig og fleksibel service, og derfor starter alle opgaver med en samtale.

Ring til os på (+45) 70 16 00 10 for at komme i gang med ansvarsbevidst rengøring med svanemærkede rengøringsmidler. Du kan også sende os en mail på info@city2clean.dk eller udfylde den kontaktformular, du finder her på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, så vi kan tage en snak om, hvordan vi løser rengøringsopgaver for dig. Vi ser frem til at høre fra dig og klare rengøringen!

Få en rengøringsløsning i Hvidovre med rengøringsfirmaet City 2 Clean ApS

Selvom rengøringsfirmaet City 2 Clean ApS er placeret i Brøndby, så tilbyder vi følgende rengøringsservices i Hvidovre: