Rengøringsfirma Roskilde: Få klinisk rengøring i 2024

City 2 Clean ApS er dit lokale rengøringsfirma i Roskilde. Vi har eksisteret i mere end 10 år, og hjælper erhvervs- og privatkunder med de fleste rengøringsopgaver.

Når du vælger os som rengøringsfirma i Roskilde, er du garanteret en personlig service og et uovertruffen resultat.

Ring eller skriv til os i dag, så finder vi en løsning, der matcher dit behov.

Et stort kontor hvor City2Clean-teamet er i gang med deres ugentlige rengøring. Flot arbejde bliver udført.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS
Read More
God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!
Johan Burich Holck
Forretningsejer
Read More
Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.
Carsten Færgegaard
Read More
City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

Professionelt rengøringsfirma i Roskilde

Det er vigtigt, at du vælger et rengøringsfirma, som du kan stole på, og som du har tillid til kan indfri dine forventninger. Du skal kunne regne med, at rengøringspersonalet dukker op til den aftalte tid, og at de samtidig udfører opgaven som aftalt. Sådan et rengøringsfirma er City 2 Clean ApS.

Vi vægter ærlighed, ordentlighed og tillid højt, og vi springer ikke over, hvor gærdet er lavest. Tværtimod går vi altid efter at overstige dine forventninger. Når du vælger os som rengøringsfirma i Roskilde, får du en professionel samarbejdspartner, som går hele vejen – og vi har et hav af tilfredse kunder i bagagen.

Du kan få hjælp til langt de fleste rengøringsopgaver, og vi vægter langvarige samarbejder højt. Vores primære kunder er virksomheder, der ønsker hjælp til rengøring med faste intervaller, men du kan naturligvis også få hjælp til private rengøringsopgaver. Ring til os i dag på 70 16 00 10 og få et godt tilbud på rengøring i Roskilde.

Personlig service fra start til slut

Vi er et mindre rengøringsfirma, og det er vi stolte af. Det betyder nemlig, at vi kan tilbyde en personlig og fleksibel service, som de færreste andre rengøringsfirmaer kan matche. Derfor får du også en fast kontaktperson, som al kommunikation foregår igennem, når du vælger os som rengøringsfirma i Roskilde og omegn.

Du risikerer altså ikke, at vigtige beskeder går tabt, fordi der er flere involveret i samtalen – og netop den personlig service er en del af vores DNA. Vi lægger vægt på fleksibilitet, og derfor kan vi altid hjælpe dig, uanset om der er en opgave, som kræver akut handling, eller du ønsker at justere i din nuværende rengøringsaftale.

Af samme årsag starter de fleste rengøringsopgaver med et personlig møde, hvor vi hilser på hinanden og får snakket dit behov igennem. På den måde er vi bedre rustet til at skræddersy en rengøringshjælp, som matcher dit specifikke behov. Er der tale om en mindre opgave, kan vi dog typisk tage opstartsmødet telefonisk.

Rengøringsfirma i Roskilde med mange kompetencer

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige løsninger, og vi kan altid finde en løsning, som passer til dit behov.

Et udpluk af alle slags opgaver, som vi typisk udfører for vores kunder:

  • Erhvervs- og kontorlokaler: Vi tilbyder erhvervsrengøring i Roskilde til virksomheder. Vi tilpasser vores rengøringsaftaler med forskellige intervaller, så de er fleksible og imødekommer dine specifikke behov.

  • Industrirengøring: Få hjælp til rengøring af lager- og produktionshaller, så du er sikker på, at de overholder kravene. Vi udarbejder en individuel rengøringsplan, der er tilpasset dine specifikke behov, uanset hvilken type lokaler der er tale om.

  • Trappevask og vinduespolering: Få hjælp til at holde vinduer og trapper rene og pæne. Det ideelle valg til både boligselskaber og virksomheder. Vi er i stand til at løfte de fleste opgaver, og giver altid et uforpligtende tilbud.

  • Trænings- og danselokaler: Hygiejne er afgørende i et træning- eller danselokale, da det er en forudsætning for at opretholde et bedre indeklima og reducere risikoen for ophobning af bakterier og virus.

  • Flytterengøring: Vi tilbyder flytterengøring for både virksomheder, institutioner, boligselskaber og privatpersoner i Roskilde. Lad os stå for rengøringsarbejdet, så du kan bruge din energi andre steder.

  • Håndværkerrengøring: Vi tager over, når håndværkerne er færdige med at arbejde. Vi sørger for, at byggeriet bliver efterladt pænt og nydeligt, så byggeriet kommer til sin ret – og så du ikke skal bøvle med rengøringen selv.

 

Uanset, hvilken type opgave du får hjælp til, kan du forvente et kompetent og engageret rengøringspersonale, som går til opgaven med en positiv indstilling. Hvis du har brug for hjælp til en rengøringsopgave, som ikke er beskrevet herover, så er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning, der matcher dit behov.

Skal vi være dit rengøringsfirma i Roskilde?

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en rengøringsopgave, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os på (+45) 70 16 00 10, sende en mail til info@city2clean.dk eller udfylde vores kontaktformular, så tager vi en snak omkring dine ønsker.

Hvis der er tale om en fast aftale omkring kontorrengøring i Roskilde eller lignende opgaver, så foretrækker vi et fysisk møde, så vi kan se lokalerne med egne øjne. På den måde får vi også mulighed for at hilse på hinanden. Samtidig gør det os i stand til at skræddersy et tilbud, som passer til netop dine lokaler.

Få en fyldestopgørende rengøringsløsning i Roskilde

Selvom rengøringsfirmaet City 2 Clean ApS er placeret i Brøndby, så tilbyder vi følgende rengøringsservices i Roskilde: