Skolerengøring og institutionsrengøring i København

I skoler og institutioner bruger mange børn flittigt deres daglige timer, og her sidder de sjældent stille – og med al den bevægelse i lokalerne, er det vigtigt at have et godt indeklima og grundig skolerengøring i København.

Et sundt og godt indeklima samt god hygiejne er en forudsætning for børns helbred og trivsel, og derfor lønner det sig at alliere sig med professionelle, når det kommer til rengøring af skoler eller daginstitutioner.

Det er netop her, at rengøringsfirmaet City 2 Clean ApS kommer ind i billedet. Vi har over 10 års erfaring med skolerengøring, flytterengøring, erhvervsrengøringtrappevask, vinduespudsning og rengøring af træningslokaler/dansestudier.

Kontakt City 2 Clean ApS og få et helt uforpligtende tilbud på din skolerengøring og/eller din institutionsrengøring i København.

Aftørring af en lampe hos en kunde. Erhvervsrengøring udført med præcision og øje for detalje.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Sunde omgivelser med skole- og institutionsrengøring

For med børns aktive hverdag blandt andre børn følger der ofte en spredning af mange bakterier, en forkølelse eller i værste fald influenzasmitte, og det kan hurtigt sprede sig fra ét barn til et andet.

Vi kender vist alle til sygdomsperioder i institutioner, hvor den samme forkølelse rammer en stor del af børnene, så de må lægge sig syge derhjemme.

Ved at fjerne bakterierne så vidt muligt fra legetøj, møbler og andre steder, kan smitten i højere grad forebygges og gøre, at børnene hver dag møder ind til et godt og sundt indeklima.

Dette kan skolerengøring og institutionsrengøring hjælpe med.

Vi sørger for professionel og personlig rengøring

Hos os er kun den bedste skolerengøring og institutionsrengøring god nok, og vores dygtige og smilende medarbejdere leverer altid rengøring af høj kvalitet.

Vi har en solid viden inden for området, og vi går til opgaven med et smil. Vi ved, præcis hvor skidtet sidder, og hvad vi skal være ekstra omhyggelige med i rengøringen, så dine omgivelser er rene og pæne i morgen.

Vi gør brug af en række forskellige rengøringsartikler, der er miljøvenlige og skånsomme for både børn og voksne, men samtidig effektive til at bekæmpe bakterier og fjerne skidt og snavs.

Kan vi være den rette løsning?

Har du spørgsmål til vores arbejde med skolerengøring og institutionsrengøring, så svarer vi hurtigt og ærligt på telefon 70 16 00 10 eller på mail info@city2clean.dk.

Vi er et rengøringsfirma i København, der tager dig i hånden fra start til slut, så du kan føle dig tryg i at overlade ansvaret for rengøringen til os.

Med vores gode humør og positive tilgang til alle opgaver vores opgaver, vil I altid blive mødt af venlige og engagerede medarbejdere, der tilpasser sig jeres ønsker og behov.

Vi er nemlig til for at hjælpe jer og gøre jeres hverdag en lille smule lettere – så kan I trygt fokusere på det daglige arbejde og få sunde og raske børn ind hver dag.

Services

Erhvervsrengøring

Vi yder professionel erhvervsrengøring til din virksomhed.

Kontorrengøring

Få et sundt indeklima på arbejdspladsen med effektiv kontorrengøring.

Trappevask

Trænger trappen til en kærlig hånd? Så hjælper vi gerne med det.

Flytterengøring

Skal vi sørge for flytterengøring, så du får godkendt din slutrengøring i første hug?

Håndværkerrengøring

Vi yder grundig håndværkerrengøring til både renoverings- og byggeprojekter.

Industrirengøring

Skal vi sørge for industrirengøring, uanset om der er tale om lager eller produktionshaller?

Referencer

Få et gratis tilbud

Hvis du har spørgsmål angående vores service, eller hvis du ved at vi er de rette til opgaven, så er du velkommen til at kontakte os i formularen nedenunder.

En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.