City2Clean ApS | Rengøring af bedste kvalitet!

Rengøring i træningslokalet eller dansestudiet

Har du brug for grundig rengøring i træningslokalet eller dansestudiet? Så er du landet det helt rigtige sted. Hver dag bruger mange danskere tid i et træningscenter eller i et dansestudie, hvor de får brugt deres kroppe og svedt en masse. Derfor er det også vigtigt, at disse centre er i top, når det handler om hygiejne.

Vil du undgå, at dine medlemmer vælger et andet træningslokale eller dansestudie på grund af dårlig hygiejne, så vælg et professionelt rengøringsfirma i København.

City2Clean tilbyder heldigvis hjælp til rengøringen disse steder, så I ikke længere skal bekymre jer om beskidte maskiner. 

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud. Vi har mere end 10 års erfaring med flytterengøring, erhvervsrengøring, skolerengøring, trappevask, vinduespudsning mm.

Professionel rengøring er en forudsætning for et godt træningsmiljø

Måske I selv gør rent i træningscentret ved lukketid eller støvsuger gulvet i dansestudiet, så småsten og skidt kommer væk fra gulvet, men desværre er det ikke altid tilstrækkeligt, når så mange mennesker sveder og opholder sig i de samme lokaler.

Vi garanterer rengøring af høj kvalitet udført af vores dygtige medarbejdere, der alle har ekspertise inden for området. Vi ved, hvor skidtet ofte sætter sig, og vi kommer hele vejen rundt – hver gang.

Og så tilpasser vi rengøringen efter jeres skema i træningscentret, så medlemmerne kan træne i fred, og vi kan gøre rent i pauserne eller efter lukketid.

Vi er her for at gøre jeres hverdag lettere og sundere, og derfor er vi yderst fleksible, når det kommer til rengøringstider. Vi gør brug af miljøvenlige produkter, der sikrer dig en skånsom og miljørigtig rengøring.

Skal vi give jer en hånd med rengøringen?

Går I med overvejelserne om at få en hjælpende hånd til professionel rengøring af jeres træningscenter eller dansestudie, så er I kommet det helt rigtige sted hen.

Vi hjælper jer gerne med rengøringen, og sammen kan vi finde en løsning, der opfylder jeres ønsker og behov – vi har stor forståelse for eksempelvis ændringer i jeres træningstider osv.

Vores smilende og positive rengøringspersonale giver altid lidt ekstra, når det kommer til arbejdsindsats og personlighed.

Kontakt os på telefon 53 82 00 79 eller på mail info@city2clean.dk, og få et gratis og helt uforpligtende tilbud.

Træningslokale / Dansestudie rengøring - City2Clean

Få et uforpligtende tilbud i dag

Services​
Vinduespudsning i København - City2Clean

Vinduespudsning

Trænger dine vinduer til en tur med kluden? Kontakt os i dag.

Erhvervsrengøring - City2Clean

Professionel erhvervsrengøring

Vi yder professionel erhvervsrengøring til din virksomhed.

Skolerengøring - City2Clean

Skole/institut rengøring

Få sunde omgivelser med skole- og institutions rengøring med hjælp fra os.

Trappevask - City2Clean

Trappevask

Trænger trappen til en kærlig hånd? Så hjælper vi gerne med det.

Få et uforpligtende tilbud

Referencer

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål angående vores service, eller hvis du ved at vi er de rette til opgaven, så er du velkommen til at kontakte os i formularen nedenunder. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!