City2Clean ApS | Rengøring af bedste kvalitet!

Trappevask København

En trappe bliver udsat for lidt af hvert alt efter vind og vejr – en hård vinter fyldt med salt, sne og kulde slider meget på trappen, og den vil hurtigt samle skidt og snavs.

At komme hjem til en beskidt opgang er ikke samme fornøjelse som at træde ind til en pæn trappe og endda en mere frisk opgang. 

City2Clean er det logiske valg, hvis du har brug for professionel trappevask i København. Vi har mere end 10 års erfaring med både trappevask, trapperengøring og andre former for rengøring til erhverv, boligforeninger og institutioner.

Bestil et uforpligtende tilbud i dag pr. mail eller telefon, og få en skinnende ren trappeopgang – hver gang!

Få rene trapper med professionel trappevask

Det er vigtigt, at du finder et professionelt og dygtigt rengøringsfirma, som kan tage hånd om trappevasken. Så er du sikker på at både ejendom, firma eller institution tager sig bedst muligt ud for både gæster, brugere og medarbejdere.

For er trapperne rene, bliver førstehåndsindtrykket bedre – og så er paraderne knapt så meget oppe, når først folk kommer indenfor. Men selv om rene trapper giver et bedre førstehåndsindtryk, er det ikke nok, kun at få vasket trapper og rengjort din opgang.

Coronapandemien har nemlig gjort os mere bakterieforskrækkede. Derfor har vi øget fokus på, at din rengøring er i orden, og at alle trapper er aftørrede, blanke og helt fri for støv. Samtidig ved vi jo også godt, at hovedparten af de luftvejsgener, allergier og andre helbredsmæssige problemer, mange døjer med, netop stammer fra dårlig udført trappevask.

Så halter det med jeres nuværende rengøringsløsning eller ejendomsservice, kan det hurtigt betyde, at brugere og kunder vælger jer fra – og at medarbejderne bliver utrygge og nervøse for deres helbred.

Lad ikke trappevasken blive en gene

Men der er en tredje, lige så vigtig parameter, du skal være opmærksom på, når du vælger et rengøringsfirma i København til at vaske trapperne.

For et rengøringsfirma kan have al den rengøringserfaring, der findes i verden, og have skræddersyet deres trappevask fuldstændigt til dit behov. Men hvis rengøringsfolkene glemmer at sætte inventaret og dine medarbejderes ting ordentligt på plads, efter rengøring, har du åbnet op for en masse muggen i krogene.

For skal medarbejderne starte hver morgen med at rydde op efter rengøringsfirmaet, går der ikke længe, før snakken går. Og når nu vi har fundet én negativ ting at brokke os over, følger der tit flere efter. Derfor kan et rengøringsfirma, som er dårligt til at holde orden, skabe en masse problemer og utilfredshed blandt dine dygtige medarbejdere i dit team.

Udebliver trappevasken, bliver der ikke gjort rent

En helt fjerde detalje du skal holde øje med ved et rengøringsfirma, er hvor mødestabile de er – og hvor meget udskiftning og sygdom der er blandt medarbejderne. For udebliver trappevasken af dine trapper, bliver der jo ikke rent.

Er der tit udskiftning af medarbejderne – hvad enten det er fordi, medarbejderne ikke bliver der særlig længe, eller de tit er syge – kan du også risikere, at vask af trappeopgange ikke er blevet gjort ordentligt. For kommer der hele tiden nye folk til, skal de igen og igen have at vide, hvordan en grundig trappevask skal foretages, så den opfylder dit behov for bl.a. aftørring eller forskellige gulvbehandlinger.

Problemet er, at du oftest først opdager, at trappen ikke er blevet gjort ordentligt rent, når beboerne, du selv – eller dine medarbejdere – ser det. Og så er det tit for sent at gøre noget ved problemet i din trappeopgang, boligforening, ejendom eller institution.

Lad City2Clean udfører din trappevask og rengøring

Vi har over 10 års erfaring med både trappevask og rengøringsopgaver i både boligforeninger, firmaer og institutioner – og har en masse tilfredse kunder bag os.

Og med en placering i Brøndby – og medarbejdere boende i og omkring København og Storkøbenhavn – har vi sikkert allerede kunder lige i nærheden af dig.

Alle vores medarbejdere er pligtopfyldende, og ved, hvor vigtigt det er, at rengøringen er i orden hos vores kunder. Derfor kan du være sikker på, at vi:

  • Altid møder op til aftalt tid, og udfører det aftalte arbejde
  • Altid rydder op efter os selv, og sætter tingene ordentligt på plads
  • Bruger svanemærkede produkter efter fast aftale
  • Kender alle de krav, der stilles til rengøring – også i fødevarevirksomheder

 

Få et uforpligtende tilbud på trappevask pris København

Så uanset om du har brug for trappevask i din udlejningsejendom, dit firma eller din butik, eller har ansvaret for hovedrengøring i en institution eller et storcenter i København eller Storkøbenhavn, er vi klar til at give dig et uforpligtende tilbud og en fair pris på opgaven.

Det kræver kun, at du kontakter os pr. mail eller telefon. Så vender vi dig straks tilbage for at aftale tid til, hvornår vi skal komme forbi og give et tilbud på trappevask og professionel rengøring i høj kvalitet hos dig.

Trappevask - City2Clean

Få et uforpligtende tilbud i dag

Services​
Vinduespudsning i København - City2Clean

Vinduespudsning

Trænger dine vinduer til en tur med kluden? Kontakt os i dag.

Træningslokale / Dansestudie rengøring - City2Clean

Træningslokale/dansestudie

Skal vi sørge for rengøring i dit træningslokale eller dansestudie?

Skolerengøring - City2Clean

Skole/institut rengøring

Få sunde omgivelser med skole- og institutions rengøring med hjælp fra os.

Erhvervsrengøring - City2Clean

Professionel erhvervsrengøring

Vi yder professionel erhvervsrengøring til din virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud

Referencer

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål angående vores service, eller hvis du ved at vi er de rette til opgaven, så er du velkommen til at kontakte os i formularen nedenunder. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!