City2Clean | Rengøring af bedste kvalitet!

Trappevask

Trænger trappen til en kærlig hånd?

En trappe bliver udsat for lidt af hvert alt efter vind og vejr – en hård vinter fyldt med salt, sne og kulde slider meget på trappen, og den vil hurtigt samle skidt og snavs. At komme hjem til en beskidt opgang er ikke samme fornøjelse som at træde ind til en pæn trappe og endda en mere frisk opgang. Ofte bliver trappevasken delt mellem beboerne i opgangen, men er I blevet trætte af den ugentlige trappevask, eller føler I ikke, at jeres rengøring er helt tilstrækkeligt, så er der heldigvis hjælp at hente. Vi tilbyder nemlig professionel trappevask, og I kan helt selv bestemme, hvornår vi skal komme forbi og hvor ofte. Så kan I bruge søndagen sammen med familien i stedet for på trappevask.

Professionel trappevask betaler sig

Ikke nok med at du får skinnende rene trapper, når vi har været forbi, så vil du også få professionel og personlig service, for vi møder altid vores kunder i øjenhøjde. Professionel trappevask handler for os om, at vores medarbejdere har en bred viden inden for feltet og derfor ved, præcist hvor det værste snavs samler sig. Samtidig bruger vi miljøvenlige rengøringsartikler, der ikke er skadelige for trappen eller opgangens beboere, og vi sørger selvfølgelig for at medbringe alt det udstyr, der måtte være nødvendigt. Og så er vi alle både effektive og smilende – vi vil så gerne gøre din dag en smule bedre med et stort smil på trappen.

Vi hører gerne fra dig

Lyder en professionel trappevask som noget, du står og mangler, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Med dygtige og kompetente medarbejdere vil du blive guidet til den bedste rengøringsløsning, og vi vil svare på alle spørgsmål, du måtte have. Vi hjælper med alt fra parcelhusets trappe til lejlighedsopgange.

Trappevask - City2Clean

Få et uforpligtende tilbud i dag

Services​
Vinduespudsning i København - City2Clean

Vinduespudsning

Trænger dine vinduer til en tur med kluden? Kontakt os i dag.

Træningslokale / Dansestudie rengøring - City2Clean

Træningslokale/dansestudie

Skal vi sørge for rengøring i dit træningslokale eller dansestudie?

Skolerengøring - City2Clean

Skole/institut rengøring

Få sunde omgivelser med skole- og institutions rengøring med hjælp fra os.

Erhvervsrengøring - City2Clean

Professionel erhvervsrengøring

Vi yder professionel erhvervsrengøring til din virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud

Referencer

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål angående vores service, eller hvis du ved at vi er de rette til opgaven, så er du velkommen til at kontakte os i formularen nedenunder. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!