Vinduespudsning København: Få vinduespolering i 2024

Har du brug for vinduespudsning i København, skal du være opmærksom, når du vælger et professionelt rengøringsfirma. For rene ruder spiller en væsentlig rolle for de fleste virksomheder.

Rengøringsfirmaet City 2 Clean ApS har med over 10 års erfaring med vinduespudsning og vinduespolering, de bedste forudsætninger for at løfte lige netop jeres opgave.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder også industrirengøring, kontorrengøringflytterengøring, erhvervsrengøringtrappevask, skolerengøring og håndværkerrengøring.

En professionel vinduespudser fra City2Clean udfører vinduespolering udendørs. Eksempel er fagarbejde.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vinduespudsning handler ikke om at kunne se ud!

Har du nogensinde tænkt over, at:

  • Vinduerne oftest er det allerførste, kunderne se, når de besøger butik eller domicil
  • Beskidte vinduer kan få kunderne til at genoverveje, om I er den rigtige leverandør
  • De valg, din vinduespudser foretager, smitter af på andres vurdering af dit firma

Vinduespudsning i København, der styrker dit firmas image

Vælger du en vinduespudser, der ser det at pudse vinduer som en profileringsopgave for dit firma, vægter miljørigtige og sikre arbejdsgange, og ikke bruger farlig kemi og andre skadelige stoffer under poleringen, får du ikke alene rene vinduer.

Du får også givet kunderne det bedste indtryk af din virksomhed. Det er derfor vores vinduespudsning kan ses direkte på din bundlinje.

Hos City 2 Clean ApS pudser vi vinduer:

  • Og glaspartier i op til 2. sals højde fra jorden
  • Med helt rent, blødt vand uden kemikalier
  • Og vinduesrammer i samme arbejdsgang

Alle har ret til grundig vinduespudsning

I en travl hverdag er det svært at holde fokus på det hele. Så derfor husker mange først vinduespoleringen, den dag de selv opdager, at ruderne er beskidte. Og der er det oftest allerede for sent. For tit er det småting, der får kunderne til at vælge dig fra.

Med et fast abonnement på vinduespudsning hos City 2 Clean ApS, er du sikker på, at din butik eller dit firma altid har rene vinduer. Samt, at du ikke betaler for meget, fordi du får pudset vinduer oftere, end det er nødvendigt.

For alt efter om din butik eller dit firma ligger ud til byens strøg eller i et erhvervskvarter, kan der være stor forskel på, hvor tit der er brug for vinduespolering. Samtidig opnår du rabat på prisen i forhold til, hvis du kun bestiller vinduespudsning ad hoc.

Vinduespudsning i hele København og på Vestegnen

City 2 Clean ApS pudser vinduer for alle butikker og erhverv både i City og på hele Vestegnen. Ingen opgave er for lille, for stor eller for besværlig.

Med vores særlige rentvandsudstyr minimerer vi brugen af stiger og behovet for lifte. Samt skåner miljøet for en masse farlig kemi.

Det øger sikkerheden og mindsker miljøbelastningen – to faktorer, der smitter direkte af på dit firmas omdømme, fordi alle kan følge med, når vi pudser vinduer.

Så nemt bestiller du vinduespolering

Det er ikke svært at få City 2 Clean ApS ud og pudse jeres vinduer.

Alt, hvad du skal gøre, er:

Udfylde kontaktformularen lige herunder

Sige “Ja” til vores tilbud på vinduespudsning

Glæde dig over rene ruder og bedre omdømme

Har du husket at få pudset jeres skilte?

Lige som vinduerne er skiltene foran eller på jeres butik eller domicil, noget af det første kunderne ser, når de kommer på besøg.

Så selvfølgelig skal jeres skilte også være spejlblanke og fri for skidt og møg. Det sikrer samtidig, at ingen overser jer eller kører forbi.

Vi tilbyder pudsning af alle former for skilte og pyloner i op til 2. sals højde. Og vi kan tage dem med som en fast del af jeres abonnement på vinduespolering. Så er du sikker på, at jeres skilte altid er rene og nemme at læse.