Kontorrengøring Rødovre: Få grundig rengøring af dit kontor

Mangler du et kompetent og specialiseret rengøringsfirma til kontorrengøring i Rødovre? Hos rengøringsfirmaet City 2 Clean ApS tilbyder vi professionel kontorrengøring i høj kvalitet med udgangspunkt i dine individuelle ønsker og specifikke behov.

Vi udarbejder sammen en grundig rengøringsplan, som indfrier dine forventninger til miljøvenlig erhvervsrengøring. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med rengøringen på kontoret.

Et stort kontor hvor City2Clean-teamet er i gang med deres ugentlige rengøring. Flot arbejde bliver udført.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Anmeldelser på Trustpilot

Laust Kehlet
CEO KH-Online ApS
Read More
God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean – Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os – og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!
Johan Burich Holck
Forretningsejer
Read More
Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.
Carsten Færgegaard
Read More
City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team.

Professionel og fleksibel kontorrengøring i Rødovre

Det er altafgørende, at der er pænt og gjort ordentligt rent, når medarbejderne møder ind på kontoret. Kontorrengøring spiller en central rolle for medarbejdernes trivsel, da hygiejne er en forudsætning for et godt indeklima – og dermed også et sundt arbejdsmiljø i firmaet. Samtidig afspejler kontorlokaler, der fremstår rene, pæne og ryddelige, sig i produktiviteten.

Som virksomhedsejer bør du ikke skænke rengøring en tanke. Det bør dine medarbejdere heller ikke. Kontorrengøring er nemlig hverken én af dine eller dine medarbejders arbejdsopgaver, og sådan skal det helst blive ved med at være. Derfor bør arbejdet blive overladt til et professionelt rengøringsfirma som vores. Vi forstår vigtigheden af et rent og ryddeligt kontor.

Hos City 2 Clean ApS tilbyder vi kontorrengøring i et stort geografisk område, herunder også i Rødovre og omegn. Vi har mange års erfaring inden for erhvervsrengøring, og vi lægger vægt på fleksibilitet i forhold til din virksomheds behov. Du kommer ikke til at bemærke, at vores medarbejdere har været forbi dit firma – vi klarer rengøringen uden for åbningstiden, så du og dine medarbejdere møder ind til rene og ryddelige kontorer.

Kontorrengøring i Rødovre til konkurrencedygtige priser

Når du skal vælge en partner til professionel kontorrengøring, er det afgørende, at du ikke bare vælger det første og bedste firma. I stedet bør du vælge en kompetent partner, som sætter sig ind i opgavens omfang, så er du sikker på, at rengøringen bliver udført ordentligt. Samtidig bør du vælge et firma i rengøringsbranchen, som er mødestabil og evner at løfte opgaven til perfektion.

Sådan en virksomhed er City 2 Clean ApS. Hos os bliver der investeret tid og kræfter i at udvælge de helt rigtige specialister og rengøringspersonale, som deler vores værdier for god rengøring. Vi er et mindre rengøringsfirma, og vores team består udelukkende af kompetente, engagerede og mødestabile medarbejdere, som møder ind med en positiv tilgang til opgaven.

Af samme årsag kan du være sikker på, at vi hver og én yder god service, når vi er på arbejde. Det betyder dog ikke, at vi er de dyreste branchen. Tværtimod gør vores størrelse, at vi kan spare penge på administration, og det afspejler sig i prisniveauet på vores erhvervsrengøring og kontorrengøring i øvrigt. Det betyder samtidig, at du har én kontaktperson, som altid er inde i den specifikke opgave.

Vi stiller krav til os selv, og vi accepterer hverken ineffektivitet eller halvhjertet rengøring, trappevask eller vinduespolering. Du kan derfor være sikker på, at arbejdet bliver udført til den aftalte tid og inden for de rammer, som vi har aftalt. Vores ambition er at være en fleksibel, kompetent og ikke mindst personlig rengøringspartner, som du har lyst til at arbejde sammen med i lang tid.

Kontakt os for at høre mere om kontorrengøring i Rødovre

Når du vælger City 2 Clean ApS til kontorrengøring i Rødovre, kan du forvente at møde ind på et rent og pænt kontor hver dag. Vi går i dybden med vores erhvervsrengøring og firmarengøring, og vi arbejder inden for bestemte intervaller, så vi kan tilpasse rengøringsplanen efter behov. Det skaber et godt og sundt indeklima, hvor dine medarbejdere kan føle sig godt tilpas og ikke lader deres humør påvirkes af snavs.

Vi står til rådighed, uanset om din virksomhed ønsker en fast rengøringsaftale, har brug for hjælp til flytterengøring, trappevask eller vinduespolering, eller udelukkende enkeltstående rengøringsopgaver i Rødovre.

Kontakt os på telefon 70 16 00 10 eller på e-mail info@city2clean.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med kontorrengøring. Alle samarbejder starter med en uformel dialog og et uforpligtende tilbud på rengøring til erhverv.

Få en komplet rengøringsservice hos rengøringsfirmaet City 2 Clean ApS

City 2 Clean ApS tilbyder også andre rengøringsservices i Rødovre: