Trappevask København: Få professionel trapperengøring i 2024

City 2 Clean ApS er det logiske valg, hvis du har brug for professionel trappevask i København og omegn. Vi har mere end 10 års erfaring med rengøringsopgaver som trappevask, industrirengøring, håndværkerrengøring, flytterengøringerhvervsrengøring, kontorrengøring mm.

Kontakt os pr. mail eller telefon, og få et uforpligtende tilbud på trappevask eller eventuelle andre ekstra opgaver i forbindelse med din ejendomsservice. Vi løfter kvaliteten og vasker trappe rene, så fuglene synger.

Vask af trapper i en ejendom, en opgave som City2Clean udfører for en boligforening.
En City2Clean supportmedarbejder sidder og besvarer en henvendelse om erhvervsrengøring. Hun tager imod hver kunde med et smil.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Få rene trapper med professionel trappevask

Det er vigtigt, at du finder et professionelt og dygtigt rengøringsfirma, som kan udfører trappevask rengøring i København. Så er du sikker på at ejendommen kan tage sig bedst muligt ud for både gæster og medarbejdere.

For er trapperne rene, giver det et godt  førstehåndsindtryk – og så er paraderne knaps så meget oppe, når først folk kommer indenfor i opgangen. Men selv om trappen giver et godt indtryk, er det ofte ikke nok, kun at få vasket trapper og opgange.

Coronapandemien har nemlig gjort os mere bakterieforskrækkede. Derfor har vi et øget fokus på, at din trappevask og rengøring er i orden. Derfor sørger vi for at alle trapper er aftørrede, blanke og helt fri for støv, når vi udfører vores hovedrengøring hos dig.

Samtidig ved vi jo også godt, at hovedparten af de luftvejsgener, allergier og andre helbredsmæssige problemer, mange døjer med, netop stammer fra dårligt udført rengøring og mindre grundig vask af trapper.

Så halter det med din nuværende trappevask i København, kan en fast aftale med City 2 Clean ApS være løsningen på problemet.

Lad ikke trappevasken blive en gene

Men der er en tredje, lige så vigtig parameter, du skal være opmærksomhed på, når du vælger et rengøringsfirma i København til at vaske trapper, vinduer eller andet.

For et rengøringsfirma kan have al den erfaring med trappevask, der findes i verden, og have skræddersyet deres ugentlige trappevask fuldstændig til dit behov. Men hvis din ejendomsservice glemmer at sætte inventaret og øvrige ting ordentligt på plads efter trappevask eller rengøring, har du åbnet op for en masse muggen i krogene.

Hvis I skal starte hver morgen med at rydde op efter trappevask, går der ikke længe, før snakken går. Og når nu vi har fundet én negativ ting at brokke os over, følger der tit flere efter. Derfor kan et rengøringsfirma, som er dårlige til at holde orden, skabe en masse problemer og utilfredshed i din ejendom og blandt dine dygtige medarbejdere.

Det er her, at City 2 Clean ApS i København kommer ind i billedet. Vi er et rengøringsfirma med speciale i trappevask af ejendomme. Gennem stabil service og god kommunikation har vi mange super glade og tilfredse kunder, som vi vasker trapper for.

Udebliver trappevasken, bliver der ikke gjort ordentligt rent

En helt fjerde detalje du skal holde øje med, er hvor mødestabile og fleksible rengøringsfirmaet er. Er der meget udskiftning og sygdom blandt personalet? For udebliver din trappevask i København, bliver der ikke gjort ordentligt rent i alle hjørner.

Er der tit udskiftning – hvad enten det er fordi, medarbejderne ikke bliver der særlig længe, eller de tit er syge – kan du også risikere, at trapperne ikke bliver vasket ordentligt. Kommer der hele tiden nye folk til, skal de igen og igen have at vide, hvordan en trappen skal vaskes, så den opfylder dit behov for vask, aftørring eller forskellige gulvbehandlinger.

Problemet er, at du oftest først opdager, at din trappevask ikke er blevet udført, når beboerne, du selv – eller dine medarbejdere – ser det. Og så er det tit for sent at gøre noget ved problemet.

Lad City 2 Clean ApS udfører din trappevask

City 2 Clean ApS har over 10 års erfaring med trappevask og andre rengøringsopgaver i hele København, og har mange boligforeninger, firmaer, institutioner og ejendomme som tilfredse kunder.

Med en placering i Brøndby – og alle vores medarbejdere er bosat i og omkring København og Storkøbenhavn – har vi helt sikkert allerede kunder lige i nærheden af din trappeopgang. Alle vores erfarne medarbejdere har stor erfaring med vask af trapper. De ved, hvor vigtigt det er, at trappevasken er i orden hos vores kunder.

Derfor kan du være sikker på, at vi:

  • Altid møder op og udføre det aftalte arbejde
  • Altid rydder op efter os selv, og ikke efterlader inventar på dine trapper
  • Altid bruger miljøvenlige produkter til trappevask
  • Kender til alle de krav, der stilles til rengøring og trappevask – også i fødevarevirksomheder

Hvis det lyder som nogen for dig, så står City2Clean klar til at vaske trapperne og dine trappeopgange. Vi leverer et professionelt resultat og behagelige omgivelser – hver gang én af vores faste medarbejdere har været forbi.

Få et gratis tilbud på grundig trappevask i København

Så uanset om du har brug for rengøring i dit firma, din butik, eller har eller har ansvaret for hovedrengøring i en institution eller et storcenter i København, er vi klar til at give dig et tilbud på trappevask pris.

Det eneste det kræver er, at du skal kontakte os pr. mail info@city2clean.dk eller telefon 70 16 00 10. Så tager vi en god dialog om dine behov for trappevask og professionel rengøring af høj kvalitet.